Rehber 2024'te Windows 7 kullanılır mı?

Emin olun Windows 11'den daha kalitelidir. Windows 11 kadar rezalet bir işletim sistemi görmedim. Windows Vista'yı da bir ara yükleyip denemek düşüncelerim arasında.
11'de hiç sorun yaşamadım, 10'dan daha iyiydi.

Kullananlara merakımdan soruyorum konuyla ilgili olarak. 2024'te Windows 7'de Steam çalışıyor mu peki? Çalışıyorsa da ne kadar daha çalışır? Ona göre bende bir fantezi deneyebilirim.

Kullananlara merakımdan soruyorum konuyla ilgili olarak. 2024'te Windows 7'de Steam çalışıyor mu peki? Çalışıyorsa da ne kadar daha çalışır? Ona göre bende bir fantezi deneyebilirim.
Ben Windows 10'a geçmeden önce çalışıyordu, şu anda bilmiyorum.
@MasterSlenderTR

Dosya Ekleri

• 1713378076308.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 99
bizzat gördüm çalışmıyor. komple desteği çekilmiş.
Recep Baltaş abimizin dediği gibi, desteğin kesilmesi demek Steam ve oyunlar açılmayacak demek değil.

Çalışıyor.

En son arşivlenen Steam sürümü ise bu: Steam April 10th, 2024 BETA build, archived for Windows 7, 8, and 8.1 compatibility : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…