Rehber 2024'te Windows 7 kullanılır mı?

DirectX 12 olmayan hiçbir işletim sistemi kullanılmaz DLSS ve RT önemli.

RTX ekran kartım olmadıktan sonra ne yapayım DLSS'i?

Gündelik işlerim için gayet iş görüyor. Oyun oynamak için de Linux kurulu. Ben sonraki bilgisayarımda elbet Windows 11 ya da 10 kullanırım ama Windows 7'nin yerini asla tutamazlar.

2 GB RAM'li laptoptumda 8.1 var sizce 7'ye geçmek gerekli mi?

İfadeler: 308
2 GB RAM'li laptoptumda 8.1 var sizce 7'ye geçmek gerekli mi?

Şimdi hocam, eğer Steam'den oyun oynayan biriyseniz 8.1'den 7'e düşürmek bir şey fark ettirmeyecektir. Çünkü 3 işletim sisteminin (Windows 7, 8, 8.1) desteği 1 Ocak 2024 itibarıyla bitiyor. İşlemcinize bağlı olarak ve anakartın desteklediği maksimum RAM kapasitesini aşmayacak şekilde SSD ve RAM takviyesi yaparsanız bilgisayarınıza Windows 10 kurabilirsiniz.

Hocam değmez işlemcisi 1 GHz o yüzden yükseltme yapmadan 8.1 ile devam edeyim hocam.

İfadeler: 308
Eski sistemlerde performans artışı demişsiniz de Pentium E6600, 2 GB RAM ve 160 GB Seagate sabit disk, Radeon HD 4350 harici grafik kartı bulunduran sistemimde Windows 8.1'de düşük performans nedeniyle Windows 7'ye düşürdüm fakat onda da düşük performans veriyor özellikle Microsoft Edge açılırken. Windows 7 Home Basic x64 versiyonu kurdum. Windows 8.1 de x64 idi.

Sorun sizce Windows 7'nin eski optimizasyonu kaybetmesinden mi kaynaklı yoksa x64 OS mu kurmam yoksa donanımsal mı?

Bu arada rehber iyi olmuş. Windows 7'yi tek çekirdekli Pentium 4 serisi veya yine tek çekirdekli Athlon 64 serisi işlemciler bulunduran sistemlere öneririm sadece.

Tarayıcılar ağır olduğu için 7 ağır geliyor.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…