Rehber 2024'te Windows 7 kullanılır mı?

2016 LTSB'de daha yüksek fps alıyorum ki bu sürüm ev kullanıcısi için yapılmış sürüm bile değil. Mesajı yazalı kaç gün olmuş kızgın atmakta gecikmişsin bir dahakine hızlı ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
2016 LTSB'de daha yüksek fps alıyorum ki bu sürüm ev kullanıcısi için yapılmış sürüm bile değil. Mesajı yazalı kaç gün olmuş kızgın atmakta gecikmişsin bir dahakine hızlı ol.

Olurum tabii ki de herkese göre değişiklik gösterir işletim sistemleri bana göre 7 sana göre LTSB ama emektar falan olmuyor öyle haberiniz olsun.

İfadeler: 683
Doğru direkt fosil oluyor.

Kral dalga mı geçiyorsun benimle? Sen git LTSB kullanmaya devam et ara sürümlere ana sürümlerden iyi diyorsunuz anlamıyorum sizi gelmiş geçmiş en iyi Windows işletim sistemini bu Windows 10 çakması sistemle kıyaslamanız bile saçma kime sorsanız 7 daha iyi der, e tabii siz aşıksanız LTSB kullanmaya devam edin kimse zorla kullandırtmıyor sonuçta fakat Windows 7'ye niye bu kadar hatersınız anlamadım gelmiş geçmiş en iyi Windows işletim sisteminden bu kadar nefret etmeniz ilginç.

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Steam desteği bittiğinden bende Update yaptım mecburi bir şekilde. Windows 7'yi özlettiriyor Windows 10. Bu arada 1507, yani ilk yayınlanan sürümünü kurdum.

Çok iyi ama ya windows 7.

Onun hakkında bir rehber yapacaktım fakat Technopat'da yapıldığı için ban yeme korkusuyla yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…