emre44

Uzman
Tamamen boş aksiyon için iPhone geçmek istiyorum. Elimde M34 var, üstüne bir miktar para ödeyeceğim 22.000 TL civarlarına pil sağlığı fena olmayan bir iPhone 13 nasıl olur? Kullanıcı yorumları çok önemli zaten tahminimce bir süre daha güncelleme alacak. Zaten ben muhtemelen 2026 sonlarına doğru elden çıkartırım daha yüksek bir modele geçerim.

Tamamen boş aksiyon için iPhone geçmek istiyorum. Elimde M34 var, üstüne bir miktar para ödeyeceğim 22.000 TL civarlarına pil sağlığı fena olmayan bir iPhone 13 nasıl olur? Kullanıcı yorumları çok önemli zaten tahminimce bir süre daha güncelleme alacak. Zaten ben muhtemelen 2026 sonlarına doğru elden çıkartırım daha yüksek bir modele geçerim.
Gereksiz olur. Daha iyi cihazlar var o paraya.

Bence Android al. S24 FE gider o paraya. Ben M52'den 16 Pm'ye geçtim. Geçmez olaydım diyorum. Aradığım birçok özellik yok. Tabii ne amaçla kullanacağın da önemli.

Yorumlarınız için teşekkürler telefon her türlü değişecek M34 elden çıkması lazım. Acelesi yok piyasasına göre hem beni kısmadan hemde alıcıları kazıklamadan hangi fiyata satılır?