Tamamen boş aksiyon için iPhone geçmek istiyorum. Elimde M34 var, üstüne bir miktar para ödeyeceğim 22.000 TL civarlarına pil sağlığı fena olmayan bir iPhone 13 nasıl olur? Kullanıcı yorumları çok önemli zaten tahminimce bir süre daha güncelleme alacak. Zaten ben muhtemelen 2026 sonlarına doğru elden çıkartırım daha yüksek bir modele geçerim.
Detaylar
Kim cevapladı?Gereksiz olur. Daha iyi cihazlar var o paraya.Tamamen boş aksiyon için iPhone geçmek istiyorum. Elimde M34 var, üstüne bir miktar para ödeyeceğim 22.000 TL civarlarına pil sağlığı fena olmayan bir iPhone 13 nasıl olur? Kullanıcı yorumları çok önemli zaten tahminimce bir süre daha güncelleme alacak. Zaten ben muhtemelen 2026 sonlarına doğru elden çıkartırım daha yüksek bir modele geçerim.
SHERLOCKED
Başarılı
Bence Android al. S24 FE gider o paraya. Ben M52'den 16 Pm'ye geçtim. Geçmez olaydım diyorum. Aradığım birçok özellik yok. Tabii ne amaçla kullanacağın da önemli.
Bu devirde artık minimum iPhone 15.
Normal S24'den ne farkı var? S24 veya FE alacaksam sıfır alabilirim.Bence Android al. S24 FE gider o paraya. Ben M52'den 16 Pm'ye geçtim. Geçmez olaydım diyorum. Aradığım birçok özellik yok. Tabii ne amaçla kullanacağın da önemli.
- Makaleler
- 23
Alinmaz. İkinci el almaya raziysan, temiz S25 bulabilirsin.
FE kisilmis model. 16e ve 16 gibi dusunebilirsin.Normal S24'den ne farkı var? S24 veya FE alacaksam sıfır alabilirim.