İyi sosyaller. Bir sorum olacak. Şu anki sistemimde;
RX 570.
Ryzen 5 5600.
Corsair Vengeance CL16 8 GB 3000 MHz ve adı sanı belli olmayan 500W bir güç kaynağı var.
10.000-17.000 lira bandında ekran kartı arıyorum ve gözüme RX 6750 XT çarptı. Uzun bir süre yeni ekran kartı alamayacağım için 8 GB ekran kartlarından uzak durmaya çalışıyorum. Bu fiyat bandında başka ekran kartı önerebilir misiniz? (Yeni PSU'da alacağım).
Bu da değerlendirilebilir, eğer soğutma kalitesi kötüyse zaten müdahale gelir birisinden hemen, ben Sapphire'ın asrock'dan daha iyi bir firma olduğundan yola çıkarak öneriyorum.
RX 570.
Ryzen 5 5600.
Corsair Vengeance CL16 8 GB 3000 MHz ve adı sanı belli olmayan 500W bir güç kaynağı var.
10.000-17.000 lira bandında ekran kartı arıyorum ve gözüme RX 6750 XT çarptı. Uzun bir süre yeni ekran kartı alamayacağım için 8 GB ekran kartlarından uzak durmaya çalışıyorum. Bu fiyat bandında başka ekran kartı önerebilir misiniz? (Yeni PSU'da alacağım).
RX 570.
Ryzen 5 5600.
İstanbul'da yaşıyorsanız Sahibinden'de adres bilgisinden Kartal ilçesini işaretleyip mahalle olarak Çavuşoğlu’nu seçerseniz, Deniz U. adında bir satıcı var. AMD ve Nvidia tarafında temiz, az kullanılmış, tamir görmemiş kartları uygun fiyattan satmakta ve takas kabul etmektedir. Kendisinden çok kez alışveriş yapmış biri olarak güvenebilirsiniz. Kendi çapında garanti de veriyor sattığı ürünlere. Temiz, samimi ve ilgili; bir sorun yaşamazsınız. Elden teslim de yapıyor. Sorunuzun cevabı ise evet, RX 6750 XT şu zamanda bile alınır, güzel kart. İşlemciniz ile de güzel bir ikili olacaktır. Sorunsuz ve akıcı bir oyun deneyimi sunacağından şüpheniz olmasın.