2025'te Hangi İnternet Tarayıcısı Daha İyi?

2025'te Hangi Tarayıcı Daha İyi?

• Chrome

Oy: 16 35,6%
  • Edge

Oy: 8 17,8%
  • Opera

Oy: 3 6,7%
  • Firefox

Oy: 18 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    45
Eklenti desteği istiyorsan Firefox ama hız istiyorsan Chrome veya chromium temelli tarayıcılar.

Brave net kullandıklarımın en iyisi.

Brave çok güzel tarayıcıdır tavsiye ederim tek eksisi bir hesapla yedek ve senkronize edilememesi.

Android tarafındaki eksiklikleri yüzünden Firefox yerine Brave kullanacağım ama üşeniyorum. Vivaldi bazen tökezliyor. Chrome, Gemini eklenince en iyisi olacaktır Edge aksine.

Android tarafındaki eksiklikleri yüzünden Firefox yerine Brave kullanacağım ama üşeniyorum. Vivaldi bazen tökezliyor. Chrome, Gemini eklenince en iyisi olacaktır Edge aksine.

Chrome iyi güzel süper hatta ancak halen daha mobilde ne eklenti kurma ne de reklam engelleyici yok.

Ben Brave derim. Gerçekten stabil bir tarayıcı. Yine de mobilde Chrome kullanıyorum. Nedeni ise alışkanlık.
Brave için alt çubuğu devre dışı bırakınca Chrome oluyor. Annem Chrome kullanıyordu reklamsız olması için alt çubuğu devre dışı bırarak brave indirdim. Şu an Brave kullanıyor.

Chrome iyi güzel süper hatta ancak halen daha mobilde ne eklenti kurma ne de reklam engelleyici yok.
AdGuard app çok iyi bunun için.

Brave için alt çubuğu devre dışı bırakınca Chrome oluyor. Annem Chrome kullanıyordu reklamsız olması için alt çubuğu devre dışı bırarak Brave indirdim. Şu an Brave kullanıyor.

Chromium zaten Brave'nin tek olayı mahremiyet ve reklam engelleme.

AdGuard App çok iyi bunun için.

2. Eksisi de yıl olmuş 2025 halen daha kendi çıkarları için 3. parti çerezleri devre dışı bırakmıyorlar. (Varsayılan olarak)

Evet. Bak eski bir mesajım.

Eki Görüntüle 152580

Neyse, konudan sapmayalım.
E biliyorsan yapsana. Chromium tarafında Thorium var adam tek başına geliştiriyor mesela ama bakıyorsun 8 ay güncelleme almadığı zamanlar olmuş veya Fİrefox tarafına bakıyorsun çoğu çatal tek kişi veya küçük gruplar tarafından bakımı yapılıyor. Tarayıcıyı yapmak değil onun reklamını yapmak, insanlara beğendirmek önemli.

Brave'daki RAM stabilitesi Chrome ve Opera'da yok Chrome hiçbir şey yokken bir anda 3GB RAM kullanmaya başlayabiliyor bence Brave ama Vivaldi'ye de göz atilabilir.

Edge/Opera, Chrome tabanlı. Firefox ve tabanlılarını kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…