Yakın zamanda gitmiş veya araştırmış biri var ise erkekler için genel olarak kaç liradan başlıyor seanslar?
Detaylar
Kim cevapladı?sametkarakas
Yetkin
Konuma ve gittiğin merkezin kalitesine göre değişiyor. Adana'da kaliteli bir erkek kuaförünün lazer epilasyonunu kullanıyorum. Kemer üstü göğüs hariç komple seansı 1300 lira. Sırt, omuz, kollar, koltukaltı, ense, yanak, boyun altı, kaş.
Lemrado
Uzman
Bu senin seçtiğin bölgelere kadar değişiyor. Ben üst vücut seans başına Ankara'da 1800 ödüyorum. Bu daha ucuza da olabilir daha pahalıya da.
Hocam bende Ankara'dayım şu an mekan araştırıyorum, makinesi iyi olan müşteri memnuniyeti yüksek olan ve çok da abartı fiyatları olmayan bir yer arıyorum var mı önerebileceğiniz bir yer?
LA Knight
Üstün
Mekan önerim yok, benim girdiğim normalde erkek almıyor. Sana önerim makinesi Champion olan varsa bence Champion tercih et.Hocam bende Ankara'dayım şu an mekan araştırıyorum, makinesi iyi olan müşteri memnuniyeti yüksek olan ve çok da abartı fiyatları olmayan bir yer arıyorum var mı önerebileceğiniz bir yer?
Makine bu: https://www.iskarteknoloji.com.tr/champion-multi/
Bu makinede soğuk hava üflemeli başlığın kıl götürmesi daha iyisi var mıdır muhtemelen daha iyi makine vardır fakat ben bu cihazdan memnunum. Jel sürmeli lazeri kesinlikle önermiyorum.
Lemrado
Uzman
Teşekkür ederim, biraz araştırdığımda çok fazla kişinin Alexsandrite önerdiğini görmüştüm kesin çözüm için. Ama buna da bakacağım.Mekan önerim yok, benim girdiğim normalde erkek almıyor. Sana önerim makinesi Champion olan varsa bence Champion tercih et.
Makine bu: https://www.iskarteknoloji.com.tr/champion-multi/
Bu makinede soğuk hava üflemeli başlığın kıl götürmesi daha iyisi var mıdır muhtemelen daha iyi makine vardır fakat ben bu cihazdan memnunum. Jel sürmeli lazeri kesinlikle önermiyorum.