2025'te Türk Telekom vs Vodafone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22304
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

22304

Becerikli
Turkcell kullanıyorum, kontratım bitti. Aslında memnunum ama fiyatlardan ötürü numara taşımayla diğer operatörlere geçmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genel olarak Türk Telekom'a daha yakınım.

Vodafone: (60 GB - 441 TL)
Türk Telekom: (80 GB - 460 TL)

BİMCELL'e geçip 1 ay kullandıktan sonra Turkcell'e geç. Daha uygun paketlerden yararlanabilirsiniz. İkisi de çok kötü çünkü.

Bu tarifeye nerden ulaştın telekomdaki?
Bölgesel tarifeler.

BİMCELL'e geçip 1 ay kullandıktan sonra Turkcell'e geç. Daha uygun paketlerden yararlanabilirsiniz. İkisi de çok kötü çünkü.
Ben de aynı fikirdeyim aslında. Eski Turk Telekom kullanıcısıyım ve birkaç yerde sorun yaşamıştım. Turkcell'de şu ana kadar tek problem yaşamadım. Vodafone kullananlardan da çok şikayet duyuyorum. Turkcell'de numara taşımayla 60 GB - 420 TL'ye alabiliyorum ama Bimcell taktiği işe yarar mı emin olamadım, yani belli bir süre daha o hatta kalmam gerekir mi bilmiyorum.

Vodafone. Türk Telekom çekmiyor adam akıllı. Vodafone benim gittiğim çoğu yerde çekiyordu ancak Türk Telekom Manisa'daki hastanede bile zar zor çekiyordu.

Yıllardır Vodafone kullanıcısıyım ve çekmediği yere henüz rastlamadım. Türk Telekom ise tam tersi İstanbul'un ortasında evde bile çekmiyordu.

BIMcell kullanıyorum, il merkezinden 11 km uzaklıkta ormanın ortasında okuyorum. Orada Wild Rift oynarken 60ms üzeri görmedim. Hızı da çok iyi, BIMcell Türk Telekom altyapısından yararlandığı için Türk Telekom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…