Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 447 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Çarşamba 16:18 #1 An itibariyle Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları belli oldu. En çok hoşunuza giden forma hangisi oldu?
An itibariyle Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları belli oldu. En çok hoşunuza giden forma hangisi oldu?
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.213 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu Çarşamba 16:28 #2 Bu yaz Allah izin verirse düğünüm var. Sarılı olanı giymeyi planlıyorum. Edit: Hanım izin vermedi. İçime giyerim. Son düzenleme: Çarşamba 17:04
Bu yaz Allah izin verirse düğünüm var. Sarılı olanı giymeyi planlıyorum. Edit: Hanım izin vermedi. İçime giyerim.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.757 Çözümler 9 Beğeniler 2.687 Yer KKTC | Gazimağusa Çarşamba 16:30 #3 Captain Skriniar dedi: An itibariyle Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları belli oldu. En çok hoşunuza giden forma hangisi oldu? Genişletmek için tıkla... Keşke siyah bir forma olsaydı ya, renkli formaları çok sevemiyorum. Ama güzel duruyor genel olarak.
Captain Skriniar dedi: An itibariyle Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları belli oldu. En çok hoşunuza giden forma hangisi oldu? Genişletmek için tıkla... Keşke siyah bir forma olsaydı ya, renkli formaları çok sevemiyorum. Ama güzel duruyor genel olarak.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 447 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Çarşamba 16:43 #4 Blackraven dedi: Bu yaz Allah izin verirse düğünüm var. Sarılı olanı giymeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam şimdiden mutluluklar dilerim.
Blackraven dedi: Bu yaz Allah izin verirse düğünüm var. Sarılı olanı giymeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam şimdiden mutluluklar dilerim.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.502 Çözümler 15 Beğeniler 2.815 Çarşamba 17:27 #5 Maviliyi mağazada bakarım da nasip olursa diğer 2'sini alırım. Diğer 2 forma manyak iyi gözüküyor.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 447 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Çarşamba 17:28 #6 LA Knight dedi: Maviliyi mağazada bakarım da nasip olursa diğer 2'sini alırım. Diğer 2 forma manyak iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nedense bende maviliyi hiç beğenmedim.
LA Knight dedi: Maviliyi mağazada bakarım da nasip olursa diğer 2'sini alırım. Diğer 2 forma manyak iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nedense bende maviliyi hiç beğenmedim.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.502 Çözümler 15 Beğeniler 2.815 Çarşamba 17:29 #7 Captain Skriniar dedi: Nedense bende maviliyi hiç beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Renk paletini kötü seçilmiş.
Captain Skriniar dedi: Nedense bende maviliyi hiç beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Renk paletini kötü seçilmiş.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.378 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.725 Çarşamba 18:02 #8 Captain Skriniar dedi: An itibarıyla Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları belli oldu. En çok hoşunuza giden forma hangisi oldu? Genişletmek için tıkla... Ortadaki haricini çok beğenemedim. Daha iyisi yapılabilinir miydi orası ayrı konu.
Captain Skriniar dedi: An itibarıyla Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları belli oldu. En çok hoşunuza giden forma hangisi oldu? Genişletmek için tıkla... Ortadaki haricini çok beğenemedim. Daha iyisi yapılabilinir miydi orası ayrı konu.