Bir kupayı daha bitirdik. 14,18 ve 22'nin ardından izlediğim 4. kupa oldu. Maalesef en sönük geçen bu yıldı. Çoğu maça bakamadım. Sıralamam 14-22-18-26 şeklinde. Ancak bu turnuvada stadyumlar ve atmosfer çok hoştu. Her maç kapalı gişeydi galiba.
Turnuvanın enlerini bırakıyorum, doldurabilirsiniz Turnuvanın en iyi maçı: Turnuvanın iyi oyuncusu: Turnuvanın en güzel golü: Turnuvanın en iyi kalecisi: En iyi genç oyuncu: En büyük sürpriz: En büyük hayal kırıklığı: En kötü performansı: En unutulmaz an:
En unutulmaz olay:
Kendi fikrim : Fransa - İngiltere : Messi : S. Lopes Cabral - Arjantin : Vozinha : Cubarsi : Yok : Almanya : Uruguay : Yok
: Balogun kart iptali
Bir kupayı daha bitirdik. 14,18 ve 22'nin ardından izlediğim 4. kupa oldu. Maalesef en sönük geçen bu yıldı. Çoğu maça bakamadım. Sıralamam 14-22-18-26 şeklinde. Ancak bu turnuvada stadyumlar ve atmosfer çok hoştu. Her maç kapalı gişeydi galiba.
Turnuvanın enlerini bırakıyorum, doldurabilirsiniz Turnuvanın en iyi maçı: Turnuvanın iyi oyuncusu: Turnuvanın en güzel golü: Turnuvanın en iyi kalecisi: En iyi genç oyuncu: En büyük sürpriz: En büyük hayal kırıklığı: En kötü performansı: En unutulmaz an:
En unutulmaz olay:
Kendi fikrim : Fransa - İngiltere : Messi : S. Lopes Cabral - Arjantin : Vozinha : Cubarsi : Yok : Almanya : Uruguay : Yok
: Balogun kart iptali
Turnuvanın en iyi maçı: Hırvatistan - Portekiz Turnuvanın iyi oyuncusu: Lionel Messi Turnuvanın en güzel golü: Vinicius JR. - Fas Turnuvanın en iyi kalecisi: Vozinha En iyi genç oyuncu: Lamine Yamal En büyük sürpriz: Demokratik Kongo En büyük hayal kırıklığı: Türkiye En kötü performansı: Uruguay En unutulmaz an: Arjantin - Mısır maçında 2-0'dan 3-2'ye dönülmesi.
En unutulmaz olay: FIFA, başta Bellingham'ı, sonra tüm İngiltere'yi doğruyor.
Turnuvanın en iyi maçı: Hollanda - Portekiz Turnuvanın iyi oyuncusu: Lionel Messi Turnuvanın en güzel golü: Vinicius JR. - Fas Turnuvanın en iyi kalecisi: Vozinha En iyi genç oyuncu: Lamine Yamal En büyük sürpriz: Demokratik Kongo En büyük hayal kırıklığı: Türkiye En kötü performansı: Uruguay En unutulmaz an: Arjantin - Mısır maçında 2-0'dan 3-2'ye dönülmesi.
Bir de arada verilen konseri göstermeyen TRT var. Milletten para toplayıp her şeyden vergi alan TRT 4K yayın veremedi. Benim dikkatimi çeken bunlar oldu.
Turnuvanın en iyi maçı: Arjantin-Mısır. Turnuvanın iyi oyuncusu: Lionel Messi. Turnuvanın en güzel golü: Cabral, Arjantin-Yeşil Burun Adaları. Turnuvanın en iyi kalecisi: Vozinha. En iyi genç oyuncu: Cubarsi. En büyük sürpriz: Arjantin'in en büyük starı 39 yaşındayken final görmesi. En büyük hayal kırıklığı: Maalesef A Milli Takımımız. En kötü performansı: Takım olarak Almanya; bireysel olarak Lamine Yamal, berbat turnuva geçirdi. En unutulmaz an: Genel olarak Arjantin maçlarında son dakika özel anlar yaşandı bu turnuvada; belli bir maç söylemiyorum. En unutulmaz olay: Net Balogun kart iptali saçmalıktı.
Turnuvanın en iyi maçı: Hırvatistan - Portekiz Turnuvanın iyi oyuncusu: Lionel Messi Turnuvanın en güzel golü: Vinicius JR. - Fas Turnuvanın en iyi kalecisi: Vozinha En iyi genç oyuncu: Lamine Yamal En büyük sürpriz: Demokratik Kongo En büyük hayal kırıklığı: Türkiye En kötü performansı: Uruguay En unutulmaz an: Arjantin - Mısır maçında 2-0'dan 3-2'ye dönülmesi.
En iyi maç Fransa - İngiltere maçıydı. Final kaybedildikten sonra iki takım da üçüncülüğü bir formalite maçı gibi gördüğünden defansif ve garantici futbol anlayışının verdiği o sıkıcılığın bir kenara bırakıldığı ve hücum futbolunun zevkini dibine kadar yaşatan bol gollü bir maç oldu.
En iyi maç Fransa - İngiltere maçıydı. Final kaybedildikten sonra iki takım da üçüncülüğü bir formalite maçı gibi gördüğünden defansif ve garantici futbol anlayışının verdiği o sıkıcılığın bir kenara bırakıldığı ve hücum futbolunun zevkini dibine kadar yaşatan bol gollü bir maç oldu.