Rehber 2026 yılında 8 GB VRAM hâlâ yeterli mi?

Ben psikolojik olarak 70 bin vereceğim cihazda ultra oynayamıyorsam biraz paraya yazık gözüyle bakıyorum, lakin seçenek az.
Alabiliyorken 1 tane son model almak istiyordum da, yazık günah verilen paraya. Neredeyse iki kat fiyat, performans VRAM saymazsak yüzde 30-40 daha iyi. Tabii hala bir şey diyemiyorum. Taksit seçeneği vs. yüzünden. Top babamda.

Ultrayı ben tercih etmiyorum bu arada orasını söyleyeyim, cihaz yüksek ihtimal kaldırıyordur. Ben genelde orta-yüksek takılıyorum alışkanlık olduğu için .

Umarım güzel bir model bulursunuz hocam.

@mortem.dll bulunamadı bir sorum var;
Bu oyun ayarlarında vs sistem için ayrılmış kısım neredeyse 1 GB'dan fazla VRAM harcıyor. Acaba Windows 11 düz kurmak yerine bu modlu Windows'lardan mı kurulmalı? 500 MB VRAM 500 MB VRAM'dir. @talongod senin de bu sorum hakkında fikirlerini duymak isterim.

@Unlishimaide, yerinizde olsam modlu Windows'lardan kurmazdım. Aşırı gereksiz görüyorum. Windows LTSC sürümlerini kurabilirsiniz, hiç olmadı Debloat atarsınız sisteme.

Hiç gerek duymadım ve hiç kullanmadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…