Uzun yıllardır bilgisayar kullanıcısıym ve her şeyi de orijinal kullanırım ama bilmiyorum Windows 10 da hiçbir zaman yaşamadığım şeyleri hep 11 de yaşadım. Şu an bu sekmeyi aşağı bile zor indiriyorum çözemedim.
Senelerdir aynı fikirdeyim. Windows 11 asla ama asla kullanıcı dostu değil. Aksine kullanıcıyı uğraştırmaktan başka bir işi yok. İlk zamanlarında kullanıcılar bulamadıkları özellikleri Exe olarak yüklüyorlardı. Şu an biraz daha iyi ama yine de kullanıcı dostu değil. Windows 10 artık son sürüme erişmiş. Üzerine katılacak herhangi bir özellik yok ve stabil halde. Gönül isterdi ki 11 çıkartmak yerine 10'un daha gelişmesini sağlamalarını ama yapmadılar. İsteğiniz kullanmadığınız yapay zeka desteğini sürekli bilgisayarınızda bulundurmak ve Microsoft’un reklam ekosistemine veri sağlamaksa, Windows 11 kullanmaya devam edebilirsiniz.
Şu an mesela sekmeyi bile aşağı indirirken donuyor sanırım sistemde virüs var ama dün tarama yaptım bir şey çıkmadı. Dünden beri indirme de yapamıyorum çok yavaş ve bir süre hız 0 da kalıyor ama Speedtest normal. Sistem yeniden başlatınca bug a giriyor ve tuştan kaaptmam gerekiyor şu an aklıma gelenler bunlar.
Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok binlerce sistem var ve işletim sistemi hepsinde her zaman kusursuz çalışamayabiliyor. Sanırım Windows 10 kullanacağım fakat güvenlik konusunda neler yapmam gerekir?
Her 2-3 ayda format atacak kadar ne hatası alıyor olabilirsin ki? Bence sorun fazla takıntılı olmanda olabilir. Evet, Windows o kadar iyi bir işletim sistemi değil ama hatayı gider, sorunu çöz ve devam et. Format yormuyor mu her seferinde? Windows 10 hala kullanılır tabii ki geçmekte özgürsün.