2026'da Windows 10 kullanılır mı?

Her 2-3 ayda bir format atacak kadar bozuluyorsa ben sorunu kullanıcıda ararım. O kadar da değil.

Uzun yıllardır bilgisayar kullanıcısıym ve her şeyi de orijinal kullanırım ama bilmiyorum Windows 10 da hiçbir zaman yaşamadığım şeyleri hep 11 de yaşadım. Şu an bu sekmeyi aşağı bile zor indiriyorum çözemedim.

Düzgün kurulum yaptığına emin misin? Yılbaşında Windows 11 Home yükledim yağ gibi akıyor. Mesela nasıl bug ile karşılaşıyorum?

Evet zaten hep temiz kurulum ile geçerim, diğer yorumumda belirttim hocam.

Senelerdir aynı fikirdeyim. Windows 11 asla ama asla kullanıcı dostu değil. Aksine kullanıcıyı uğraştırmaktan başka bir işi yok. İlk zamanlarında kullanıcılar bulamadıkları özellikleri Exe olarak yüklüyorlardı. Şu an biraz daha iyi ama yine de kullanıcı dostu değil. Windows 10 artık son sürüme erişmiş. Üzerine katılacak herhangi bir özellik yok ve stabil halde. Gönül isterdi ki 11 çıkartmak yerine 10'un daha gelişmesini sağlamalarını ama yapmadılar. İsteğiniz kullanmadığınız yapay zeka desteğini sürekli bilgisayarınızda bulundurmak ve Microsoft’un reklam ekosistemine veri sağlamaksa, Windows 11 kullanmaya devam edebilirsiniz.

Windows 10 LTSC kadar stabil çalışacağını sanmam ama deneyebilirsiniz. Gelecek ay son defa Windows 10 için de WinLove üretmeyi düşünüyorum.
Hocam kullanıcılar için düzenlenmiş Windows 10 var mı elinizde? XP'den hallice

Görev Yöneticisi'ni aç. Bilgisayar da herhangi bir işlem yaparken disk kullamı yüzde yüz oluyor mu? Ona dikkat edin işlemler kısmında.

Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok binlerce sistem var ve işletim sistemi hepsinde her zaman kusursuz çalışamayabiliyor. Sanırım Windows 10 kullanacağım fakat güvenlik konusunda neler yapmam gerekir?

Görev Yöneticisi'ni aç. Bilgisayar da herhangi bir işlem yaparken disk kullamı yüzde yüz oluyor mu? Ona dikkat edin işlemler kısmında.
Yok hocam bir problem gözükmüyor

Windows 11 kullanıyorum, 540Hz için mecburum.

Valla tam içimden geçenleri söylemişsin ya, sürekli format atan arkadaşları anlamıyorum. Ben senede 1 ya da 2 kere format atıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…