SkyLord 1 Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 5 Bugün 21:08 #11 Rhodi dedi: 5700'e 3 kol JTAG + Kinect, bakımları yapılmış, 3 taksit ile aldım, bakalım umarım pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam pahalı değil mi , o fiyata Xbox one alinirdi
Rhodi dedi: 5700'e 3 kol JTAG + Kinect, bakımları yapılmış, 3 taksit ile aldım, bakalım umarım pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam pahalı değil mi , o fiyata Xbox one alinirdi
glow 2 Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 3 Bugün 21:09 #12 Rhodi dedi: Selamlar, Kinect oyunları ve bazı retro oyunlar için bir XBOX 360 Slim almayı düşünüyorum. 4.000 TL'ye RGH'li, 1 kol ve kinectli bir cihaz buldum. Sizce almalı mıyım, mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... al bende ps3 alıcam
Rhodi dedi: Selamlar, Kinect oyunları ve bazı retro oyunlar için bir XBOX 360 Slim almayı düşünüyorum. 4.000 TL'ye RGH'li, 1 kol ve kinectli bir cihaz buldum. Sizce almalı mıyım, mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... al bende ps3 alıcam
KS KS Rhodi 40 Uzman Katılım 26 Temmuz 2026 Mesajlar 75 Beğeniler 34 Bugün 21:11 #13 SkyLord dedi: Hocam pahalı değil mi , o fiyata Xbox one alinirdi Genişletmek için tıkla... Evet, vardı ama 3 taksit ve Xbox 360 oyunları amaç. O yüzden çok bakmadım, cihaz da bakımlı olduğu için yapıştırdım.
SkyLord dedi: Hocam pahalı değil mi , o fiyata Xbox one alinirdi Genişletmek için tıkla... Evet, vardı ama 3 taksit ve Xbox 360 oyunları amaç. O yüzden çok bakmadım, cihaz da bakımlı olduğu için yapıştırdım.