2030 yılından sonra askerlik kalkar mı?

Böyle bir ülkede askerliğin kaldırılması zaten yanlış. Buna ümit etmeniz de üzücü bir durum.

30 yaşında askere gitme de sonra.
Kral sana bu askerlik merakı nereden geliyor, askere gittin mi hiç? 6 aylık askerlik eğitiminde sana 1 2 silah atışı yapmaları haricinde tuvaletin çıkmayan lekelerini jiletle temizlemeni istiyorlar. Vatanı bu kurtaracaksa işimiz yaş. Boş yere vatan millet sakarya takılıyorsunuz. Gerçekten eğitim olsa neyse de 6 ay boşa vakit kaybı. Normalde forumda benim düşüncemde olan çok fazla insan var ama nedense böyle bir kitleye düştü yazık.

Böyle bir ülkede askerliğin kaldırılması zaten yanlış. Buna ümit etmeniz de üzücü bir durum.
Neyi üzücü, 6 ay patates soymak istememem mi üzücü? Şu konuya yazanların çoğu askerliğe bile gitmeden abilerinden duyduğu hayalperest çatışma hikayelerinden yola çıkarak burda vatan millet sakaryacılık oynamaları komik.

Günün sonunda 6 ay askerlik yapacaksın. G3 ile 15 mermi de sıksan, tuvalet de temizlesen. Ben senin için diyorum 30 yaşında gidip te 20 yaşında komutana, komutanım diyip emir almak can sıkabilir.

Günün sonunda 6 ay askerlik yapacaksın. G3 ile 15 mermi de sıksan, tuvalet de temizlesen. Ben senin için diyorum 30 yaşında gidip te 20 yaşında komutana, komutanım diyip emir almak can sıkabilir.
Senin gibi tipleri gördükten sonra bedelli için kredi çeker yine 1 ay giderim kral, 6 ay askerliğin övünülecek bir tarafı yok. Hakikaten olağanüstü hallerde gerçek bir eğitim verilse bile yine ki 6 ay fazla ama olacaksa 1 ay olmalı. Zorunlu askerliğin aslında komple kaldırılmasını savunmuyorum süresinin fazla ve 1 ay olması gerektiğini savunuyorum. Zira böyle olmasa neden bedelli 1 aylık olsun isteyince sığdırılıyormuş.

Vallahi çekeceksen çek kredi, ben de imkan olsa bedelli yapardım zaten. Günün sonunda 6 ay yapacaksın hocam, bu kadar konuşmanın mantığını çözemedim. He, istiyorsan 2031'e kadar bekle, 30 yaşında 20 yaşındaki komutandan emir alıp komutanım dersin. Senin gibi 40 yaşında gelenler de vardı, böyle bekletip bir umut. Öyle pişmanlardı ki yapmadıklarına. 500k da verilmez ya bedelliye, onu ben de düşündüm de, araba alırsın, boş ver.

6 ay hayırlı teskereler hocam çok düşünme.
Ha birde sorması ayıptır, askere gittin mi de çok askerlikle ilgili bilgin var da konuşuyorsun? Ben pek askere gittiğini sanmıyorum. Sen git gel güzel kardeşim sonra konuşuruz.

ünün sonunda 6 ay yapacaksın hocam bu kadar konuşmanın mantığını çözemedim.
Bu konu tartışılsın diye açıldı, konuşulmayacaksa neden açılsın? Ayrıca bu kadar konuşulduysa sen ve Mehmet adlı kişinin konuyu toxicliğe sürüklediğinizden oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…