Birkaç küçük oyun aldım ancak şimdi karar veremiyorum. Aklımda Red Dead Redemption 2 var; daha önce bitirdim ancak maalesef korsan oynamıştım. Orijinal alıp hakkını vererek bitirmek istiyorum. Bunun dışında, aslında uzun saatler gömebileceğim eğlenceli bir online oyun da arıyorum. Hell Let Loose veya Squad tarzı oyunları denedim ancak fazla karışık geldiler; onlara ileride tekrar şans vereceğim.
Birkaç küçük oyun aldım ancak şimdi karar veremiyorum. Aklımda Red Dead Redemption 2 var; daha önce bitirdim ancak maalesef korsan oynamıştım. Orijinal alıp hakkını vererek bitirmek istiyorum. Bunun dışında, aslında uzun saatler gömebileceğim eğlenceli bir online oyun da arıyorum. Hell Let Loose veya Squad tarzı oyunları denedim ancak fazla karışık geldiler; onlara ileride tekrar şans vereceğim.
RDR 2 alabilirsiniz eğer kütüphanede durmasını istiyorsanız. Kalan bütçeye de eğer arkadaşınız varsa ve türü seviyorsanız Sons of the Forest alabilirsiniz.
RDR 2 alabilirsiniz eğer kütüphanede durmasını istiyorsanız. Kalan bütçeye de eğer arkadaşınız varsa ve türü seviyorsanız Sons of The Forest alabilirsiniz.
Piyasada bilinen neredeyse bütün AAA oyunu oynadım denebilir. İndie oyunların yine bilinen kısmını oynadım ancak halen oynamadıklarım illaki vardır. Strateji ve puzzle dışında çoğu türü oynarım.
Piyasada bilinen neredeyse bütün AAA oyunu oynadım denebilir. İndie oyunların yine bilinen kısmını oynadım ancak halen oynamadıklarım illaki vardır. Strateji ve puzzle dışında çoğu türü oynarım.
Yeni bir Steam indirim dönemindeyiz. Yapılan paylaşımlarda gördüğüm kadarıyla oyun tercihi konusunda genel bir kararsızlık hakim bu yüzden tavsiyelerimi tek tek başlıklara yazmak yerine böyle bir başlık açmayı tercih etttim. Özellike yapılan paylaşımlarda arkadaşların eknonomik sebepler dolayısıyla 1 magnum yerine 5 meybuz alması beni buna itti. Mümkünse 5 meybuz parasına 5 bilinmedik magnum aldırma amacıyla seçim yapacağım.
1-) Outer Wilds
Bu oyun benim kalbimde çok özel bir yere sahip. Gerçekten keşif-puzzle oyunlarının şahı diyebilirim...