Detaylar
Kim cevapladı?Evet, ben de bu modeli kullanıyorum. Pure ve Pulse aynı, aradaki fark, Pure'de RGB var ve beyaz. İncelemesini yaptım, buradan bakabilirsiniz.Evet oyun için birde Sapphire
https://app.hb.biz/uQ4TGLylsg3k şu nasıldır
https://app.hb.biz/uQ4TGLylsg3k şu dediğinizde aynı mi bu hoşuma gitti
Herkese iyi sosyaller,
Bugün, Amazon üzerinden peşin fiyatına 9 taksit ile aldığım bu ekran kartını inceleyeceğim, iyi okumalar.
Kutuyu ilk açtığımızda, bizi direkt karton bir kutu karşılıyor. Bu kutuyu açtığımızda; bir adet ekran kartı ve bir adet 3 pin ARGB kablosu çıkıyor. Kullandığınız anakartta ARGB girişi yoksa bile sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz ARGB aydınlatmayı. Ondan sonra bir adet hiç okumadığımız, direkt fırlattığımız kullanma kılavuzu çıkıyor. Resimleri alt kısma ekliyorum. Kargo ilk geldiğinde çektim fotoğrafları, bu yüzden...
Bugün, Amazon üzerinden peşin fiyatına 9 taksit ile aldığım bu ekran kartını inceleyeceğim, iyi okumalar.
Kutu Açılışı ve İlk İzlenim
Kutuyu ilk açtığımızda, bizi direkt karton bir kutu karşılıyor. Bu kutuyu açtığımızda; bir adet ekran kartı ve bir adet 3 pin ARGB kablosu çıkıyor. Kullandığınız anakartta ARGB girişi yoksa bile sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz ARGB aydınlatmayı. Ondan sonra bir adet hiç okumadığımız, direkt fırlattığımız kullanma kılavuzu çıkıyor. Resimleri alt kısma ekliyorum. Kargo ilk geldiğinde çektim fotoğrafları, bu yüzden...
BLACKWATERH
Çalışkan
Tebrik ediyorum sizi cidden hepsini okudumEvet, ben de bu modeli kullanıyorum. Pure ve Pulse aynı, aradaki fark, Pure'de RGB var ve beyaz. İncelemesini yaptım, buradan bakabilirsiniz.
Herkese iyi sosyaller,
Kutu Açılışı ve İlk İzlenim
Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden.