Çözüldü 21 günde şarjı sadece %51'e inen akıllı saatin marka modeli nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tesla Bobini
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 609
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tesla Bobini

Üstün
Arkadaşlar, akıllı saati 21 gün önce şarj etmeme rağmen şu an şarjı %51'de. Sizce bu akıllı saatin marka ve modeli nedir?

Dosya Ekleri

• 411139405_6881483785234065_7820766871436094561_n.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
@totra_proska orası öyle. Pili beni sıkıntıya sokmuyor ama bazı kişiler çok şikayet ediyorlar. Haklılar mı? Evet.
Aga kesinlikle haklılar isterse 1 gün dayansın umrumda değil ancak 3 saatte şarj olmak nedir ya.

Honor watch vardı bende arkasında 2 tane manyetik pini oturtuyorsun 25dk'da doluyordu.

@totra_proska 3 saat mi? Benimki 1 saat civarında doluyor. Bekletmiyor çok. Kablosuz şarj bu arada.
Herhalde Watch 5'de süreci hızlandırmışlar bende de kablosuz şarj oluyor, hala sorgularım neden kablosuz diye.
Standı powerbanka takıyorum saati koymasam dahi stand güç çekmeye devam ediyor, acayip işler.

Şu saati pinli yapıp 20dk da şarj etseler kim hayır derdi yani, kablosuz olmasının kime ne faydası var onu da anlamış değilim.

Evet hızlı kablosuz şarj bulunuyor. Kablosuz şarj ile suya dayanıklılık vs. sağlanıyor sanırım. Bence daha iyi bazen telefondan şarj ediyorum daha kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…