Bütçe
22.000 TL
30K'ya cikiyorsaniz S25 FE alin S24 FE yerine.

A56'nın üstüne 10000 eklemeye değer mi yoksa A56 yeterli olur mu? Bütçe kasacak gibi çünkü.

Babam mağazaya gidip A56 incelemiş ve beğenmiş, kamerayı orada pek inceleyemedim dedi. O yüzden A73'ten iyi midir diye soruyorum.

A56'nın üstüne 10000 eklemeye değer mi yoksa A56 yeterli olur mu? Bütçe kasacak gibi çünkü.

Babam mağazaya gidip A56 incelemiş ve beğenmiş, kamerayı orada pek inceleyemedim dedi. O yüzden A73'ten iyi midir diye soruyorum.
A73 cag disi bir cihaz acikcasi. A56 guzel telefon. Hatta benim kullandigim telefondan daha iyi. Alinabilir. S25 FE daha cok kameraya onem verenler icin mantikli bir secim. Kamera, pil performansi, panel vb. her konuda A73'den iyidir.

A73 cag disi bir cihaz açıkçası. A56 guzel telefon. Hatta benim kullandigim telefondan daha iyi. Alinabilir. S25 FE daha cok kameraya onem verenler icin mantikli bir secim. Kamera, pil performansi, panel vb. her konuda A73'ten iyidir.
Ebeveyne a serisi cihaz hayli hayli yeter.

A56 sipariş geçtik. Parafpara puan vs. yaklaşık 21600e geldi. Şu anda Redmi Note 6 Pro kullanıyorum, onun için A73 benim için bayağı bir fark yaratacak.

Kendi telefonum eski olduğu için ömrünü tamamladı. Babamın A73 5G telefonuna geçeceğim. Babama ise yeni telefon alacağız. A73'ten geçecek birisi için telefon önerir misiniz? Oyun oynanmayacak, kamerası ve şarjı önemli. Önerilerinizi bekliyorum.

A57 25 Mart'ta çıkacakmış. Beklemeye değer mi?
Galaxy A56 en mantıklısı. Galaxy A57 pahalı olucak.

A56 sipariş geçtik. Parafpara puan vs. yaklaşık 21600e geldi. Şu anda Redmi Note 6 Pro kullanıyorum, onun için A73 benim için bayağı bir fark yaratacak.
Hayırlı olsun, en iyisini yapmışsınız.