220 TL'ye Pentium B980 mobil işlemci alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Grimoire Weiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 589

Grimoire Weiss 49

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Burdur
Benim önceki konumda HM70 çipsetli ASUS X55A laptopa core işlemci takıp denemiştim. En azından işlemcisi yükselsin diye bekliyordum, internet üzerinde 150 TL fiyata B980 buldum. 70 TL de Sahibinden ücreti tutuyor. Celeron B830'dan daha hızlı olduğuna eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2030M var maksimum takılabilecek seviyede ama onu bulamadım. Üstüne satan çok para ister kesin.
Bu tür eski nesil Celeron/Pentium işlemcileri kafa dengi bilgisayarcı bulursan bedavaya bile alabilirsin aslında. 100 TL'ye i3 2. nesil varken bu işlemciler gerçek anlamda para etmez.

Bu tür eski nesil Celeron/Pentium işlemcileri kafa dengi bilgisayarcı bulursan bedavaya bile alabilirsin aslında. 100 TL'ye i3 2. nesil varken bu işlemciler gerçek anlamda para etmez.
Fehmi hocam yani afedersiniz ama kalp kırmak istemiyorum. Zevkine yaptığım bir iş değil ki. HM70 G2 soket olsa da Core işlemciler için yapılmadığı için ne Ivy ne Sandy Bridge Core işlemcisi çalışsa bile 30 dakika sonra kapanıyor.

4GB 1600MHz RAM var ama işlemci maksimum 1333MHz destekliyor. 128GB SSDde mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…