YouTubeda tıkanıyor hocam. Annem sadece film izliyor, bende G2 sokete uygun işlemciler var ama çalışmıyor. Çift kanal ram olsa yine artış olur ancak ne yazık ki yok.
H264IFY eklentisi yukleyip denedin mi Youtube performansini? Donanim cok eski olunca ise yarar mi bilemedim. Ama bir bak istersen. Bir de eklenti ile video cozunurlugunu 480P olarak kisitla.
H264IFY eklentisi yukleyip denedin mi Youtube performansini? Donanim cok eski olunca ise yarar mi bilemedim. Ama bir bak istersen. Bir de eklenti ile video cozunurlugunu 480P olarak kisitla.
PG şart aslında. Ben konuşayım aslında dediğiniz gibi bu işlemci bilemediniz yedekte dursun. Şimdi benden para kesiyor sen 300₺ öde sahibindene 70₺ ödersen banane derse ama almam.
Bu durumda 25 dakikada bir uykuya sokup cikarmak SSD takili makinede aslinda cok sorun olmaz. O işlemci de alinabilir bence. Sonucta YouTube videosu vb izleniyor. Gorev zamanlayiciya 25 dk civarinda bir görev atarsin. Ekrana uyari gelir. Ok deyince uykuya sokar. Sonra tusa basinca uyanir. O işlemcilerle bu tek cekirdekliler arasinda epey fark var cunku. Baska bir sorunu yoksa Media Player olarak kullanilan bilgisayarda ise yarar bence. Hem saatlerce kimildamadan oturmak kotu bir şey.
Bu durumda 25 dakikada bir uykuya sokup cikarmak SSD takili makinede aslinda cok sorun olmaz. O işlemci de alinabilir bence. Sonucta YouTube videosu vb izleniyor. Gorev zamanlayiciya 25 dk civarinda bir görev atarsin. Ekrana uyari gelir. Ok deyince uykuya sokar. Sonra tusa basinca uyanir. O işlemcilerle bu tek cekirdekliler arasinda epey fark var cunku. Baska bir sorunu yoksa Media Player olarak kullanilan bilgisayarda ise yarar bence. Hem saatlerce kimildamadan oturmak kotu bir şey.
Sorun Ivy yada Sandy Bridge olması değil. Zaten ben kullansam online oyun oynamadığım için sorun yok. Neyse hocam pazartesi satış tamamlanır parası salı gibi gelir. Ben tüm işlemcileri de ilana koyarım bir şekilde alırız. En azından bellek bant genişliği 12.8GB/sn olur sizin önerdiğiniz işlemci sayesinde.
Bilmiyorum ancak bence 2020M B980 ile performansta neredeyse kafa kafaya aralarında aham şaham bir fark göremedim. O yüzden 2030M ya da 1020M olsa onları önerecektim.