2200 mAh batarya, laptop için yeterli mdiir?

Temel elektrik dostum, 4 adet 3.7v 2000mah pili ne şekilde bağlarsan bağla 14.4v 8000mah alamazsın.
İnternette bağlantı şekillerini incelemeni öneririm.

Yapabilir burada değerler önemli, sihir değil sonuçta.
Hiç alakam ve bilgim yok peki ne alsam bataryayı arttırabilirim? Laptopun modelini de attım ona uygun batarya atabilir misiniz?

Laptopun modelini de attım ona uygun batarya atabilir misiniz?
Modelini yazıp araştırmak lazım, örnek 3 saniyede bulduğum ilan.

Yani bulma bulursun ama bu tarz yan sanayi piller çoğunlukla dandik oluyor veya verdiğin paraya değmiyor.
Kısaca yerine olsam pilli sallayıp fişe takar kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dışarıda kullanılacak ben kullanmayacağım. Film dizi izlenecek haberlere bakılacak cihaz hediye geldi zaten. Attığınız pilin kapasitesini göremedim.

Çöpe at, tost makinesi yap, üstünde yumurta kır!

Günlük işleri görebilecek seviyede. Windows 10 LTSC kurdum mis gibi çalışıyor.

14.6V 41.6Wh. 2850mAh. https://www.notebookdepo.com/hp-15-bs020nt-15-bw020nt-15-bs102nt-batarya-pil-y8ji795i.html bu sitede buldum bu iş görür mü?

Şunlardan 4 tane alsam 5000 mAh diyebilir miyiz? @totra_proska

İş görür görmez diyemem fikrim yok, alırsın yerine oturmaz elinde kalır falan uzun iş. Alıp almamak sana kalmış.
Öncelikle 26650 çoğunlukla fenerler içindir, laptopa sığdırabileceğini düşünmüyorum.
2. olarak attığın ürün 5000mah değil, piyasada satılan no name pillerin alayı dandiktir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne tarz pil alacağım tanesi 300-400TL olur mu? Değeri 4 bin olan laptopa 3 bin TL'lik batarya almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…