• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

23.000-28.000 TL aralığında AMD işlemcili NVIDIA ekran kartlı gaming laptop önerisi

Bütçe
22.000-30.000 TL

Dr. House

Uzman
Esenlikler hanımlar, beyler. Bana Casper, Monster ve muadili markalardan uzak durarak AMD işlemcili, NVIDIA ekran kartlı laptop önerir misiniz? Ekran kartı olarak 3050'nin altına bakmazsanız sevinirim.

Bütçenizde AMD işlemcili bir laptop yok. FA506NF-HN003W bulursun onuda anlatmam gerek yok bence 2050 rezalet watt ve soğutma. 2.el olur mu? Aksi taktirde İntel işlemciye yönelmenizi tavsiye ederim.

Ekranı ve işlemcisine iyi diyemem. Ayrıca termal macun yenilemesi yapılmadığı sürece soğutması iyi değil. Eski Nitro 5 modellerde daha da kötü.

Ekranı ve işlemcisine iyi diyemem. Ayrıca termal macun yenilemesi yapılmadığı sürece soğutması iyi değil. Eski Nitro 5 modellerde daha da kötü.

Satıcı hakkında bilgi olsa aslında benim de almayı düşündüğüm bir model.
Bu nasıl?

Bütçenizde AMD işlemcili bir laptop yok. FA506NF-HN003W bulursun onuda anlatmam gerek yok bence 2050 rezalet watt ve soğutma. 2.el olur mu? Aksi taktirde İntel işlemciye yönelmenizi tavsiye ederim.
2. el olabilir. Bir de Acer nitro almayı düşünmüyorum çok sesli çalışıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…