24.000 TL her şey dahil hazır sistem önerisi

Bütçe
24000

keremimsii

Uzman
Işıklı klavye ve mouse alacağınıza onlardan kısıp kasanızı yükseltmeniz çok daha mantıklı. Arada gözle görülür bir segment ve performans farkı var.
Ben klavye ve mousedan pek anlamadığım için genelde sadece ışıklı olmasına ve markasına bakıyorum . Attığın sistemin kasasını yükseltip alırım klavye ve mouse için önerin var mı?

Ben klavye ve fareden pek anlamadığım için genelde sadece ışıklı olmasına ve markasına bakıyorum . Attığın sistemin kasasını yükseltip alırım klavye ve mouse için önerin var mı?

Vallaha ben Logitech K295 klavye ve BİM'den 4 sene önce aldığım SteelSeries Rival 3 fare kullanıyorum yani o konularda hiçbir bilgim yok... Sadece o iki kasa arasında mukayese edilemeyecek kadar bir performans farkı olduğunu biliyorum. Diğer konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Belki ona özel bir başlık açabilirsin.

O paralara daha iyi klavye mouse alinir. Ben oneri veremem ama daha iyisinin alınabileceğini biliyorum. Yardımcı olacak kişiler çıkar elbet. Fare kronikli idi sanırım. Klavye de bu bütçe de mekanik bulunur ama daha ufak olur muhtemelen. Msi da olmaz ama yöne kalitesiz bir marka da olmaz kesinlikle.

Faredeki sorun nedir bilginiz var mı?

Faredeki sorun nedir bilginiz var mı?

Emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam sensör sıkıntısı var.

Klavye ve fare için ayrı ayrı konu açıp ayrı bütçe verirseniz güzel olur. Daha çok yardım edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…