Rapor kategorisi açılması ne işe yarayacak ki? Diğer kısmını işaretleyip iki kelime yazmak çok zor değil. Başlığa "24 saatten fazla mesaja dönmeyen insanlar raporlanabilmeli" yazmışsınız zaten raporlanabiliyor. Kategori açılması bana göre gereksiz.Öneri zaten siz beğenmezsiniz başka kişi beğenir ilk başta başka bir şeyi kast ettiniz ve uzatmaya çalışıyorsunuz.
Yani bilmiyorum "içeriğe geri dönüş yapmama" diye bir uyarının olduğunu biliyor muydunuz tam emin değilim, "rapor kategorisi" derken böyle bir uyarı gelsin anlamında dediniz gibi sezdim.''Raporlanabilmesi için rapor kategorisi açılmalı'' 1 tane eklenti eklenmesi yerine açıklamaya yazmaya ne gerek var? Uygun olup olmadığını modlar karar verir.
Böyle bir uyarı zaten var.İşte bu mantıklı bir öneri değil. Belki de adam teknik ya da farklı herhangi bir sorun yaşıyor ve foruma giremedi. İstemeden yaşanmış olabilir bu durum. Herkes keyfinden yapmıyor. E süper güçleri olan varlıklar olmadığımız için bunu da biz bilemeyiz. Bir insan sorunlarını bırakıp da dur ya şu konuya cevap yazayım önce mi diyecek? Sanki bu o kadar hayati bir mesele mi? Sırf böyle bir şey için bir kişinin ceza alması saçmalık ötesi olur. Kesinlikle desteklemediğim ve eksilediğim bir öneri.
İşte bu mantıklı bir öneri değil. Belki de adam teknik ya da farklı herhangi bir sorun yaşıyor ve foruma giremedi. İstemeden yaşanmış olabilir bu durum. Herkes keyfinden yapmıyor. E süper güçleri olan varlıklar olmadığımız için bunu da biz bilemeyiz. Bir insan sorunlarını bırakıp da dur ya şu konuya cevap yazayım önce mi diyecek? Sanki bu o kadar hayati bir mesele mi? Sırf böyle bir şey için bir kişinin ceza alması saçmalık ötesi olur. Kesinlikle desteklemediğim ve eksilediğim bir öneri.
Aslında forum kurallarını baştan sona okusam da böyle bir şeyin varlığından haberim yoktu. Sanırım okurken gözümden kaçmış. Siz deyince şimdi baktım uyarılar listesinde bulunuyor "İçeriğe dönüş yapmamak" adı altında. Bir de 1-3 gün arası imiş ilk uyarıda. Çok saçma bir uyarı açıkçası. Ben fırsat bulamadım dönemedim konuya diye ceza alıyorum. Bence bu kadar mantıksız olamaz bunun farklı bir işleyiş şekli vardır.
Uzatmıyor. Raporlarda diğer kısmı bunun gibi kısımlar için var. Uyarısını verebiliyorlar zaten. Öneriye katılmıyorum.Öneri zaten siz beğenmezsiniz başka kişi beğenir ilk başta başka bir şeyi kast ettiniz ve uzatmaya çalışıyorsunuz.