Mevcut 24 saatten fazla mesaja dönmeyen insanlar raporlanabilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afterbyte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
  • Etiketler Etiketler
    insanlar
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.

Afterbyte

Uzman
Makaleler
3
24 saatten ya da belirli bir süreden sonra mesaja dönmeyen insanlar için rapor kategorisi açılmalı.

Artı -13 Eksi
Öneri zaten siz beğenmezsiniz başka kişi beğenir ilk başta başka bir şeyi kast ettiniz ve uzatmaya çalışıyorsunuz.
Rapor kategorisi açılması ne işe yarayacak ki? Diğer kısmını işaretleyip iki kelime yazmak çok zor değil. Başlığa "24 saatten fazla mesaja dönmeyen insanlar raporlanabilmeli" yazmışsınız zaten raporlanabiliyor. Kategori açılması bana göre gereksiz.

''Raporlanabilmesi için rapor kategorisi açılmalı'' 1 tane eklenti eklenmesi yerine açıklamaya yazmaya ne gerek var? Uygun olup olmadığını modlar karar verir.

''Raporlanabilmesi için rapor kategorisi açılmalı'' 1 tane eklenti eklenmesi yerine açıklamaya yazmaya ne gerek var? Uygun olup olmadığını modlar karar verir.
Yani bilmiyorum "içeriğe geri dönüş yapmama" diye bir uyarının olduğunu biliyor muydunuz tam emin değilim, "rapor kategorisi" derken böyle bir uyarı gelsin anlamında dediniz gibi sezdim.

Hayır hocam
1740686982776.webp
bu listeye direkt seçenek olarak gelmesinden bahsetmiştim.

İşte bu mantıklı bir öneri değil. Belki de adam teknik ya da farklı herhangi bir sorun yaşıyor ve foruma giremedi. İstemeden yaşanmış olabilir bu durum. Herkes keyfinden yapmıyor. E süper güçleri olan varlıklar olmadığımız için bunu da biz bilemeyiz. Bir insan sorunlarını bırakıp da dur ya şu konuya cevap yazayım önce mi diyecek? Sanki bu o kadar hayati bir mesele mi? Sırf böyle bir şey için bir kişinin ceza alması saçmalık ötesi olur. Kesinlikle desteklemediğim ve eksilediğim bir öneri.

İşte bu mantıklı bir öneri değil. Belki de adam teknik ya da farklı herhangi bir sorun yaşıyor ve foruma giremedi. İstemeden yaşanmış olabilir bu durum. Herkes keyfinden yapmıyor. E süper güçleri olan varlıklar olmadığımız için bunu da biz bilemeyiz. Bir insan sorunlarını bırakıp da dur ya şu konuya cevap yazayım önce mi diyecek? Sanki bu o kadar hayati bir mesele mi? Sırf böyle bir şey için bir kişinin ceza alması saçmalık ötesi olur. Kesinlikle desteklemediğim ve eksilediğim bir öneri.
Böyle bir uyarı zaten var.

Ceza alması değil bildirim gitmesi. Bu kadar basit ve aciliyeti olmayan bir şey için neden ceza almasını isteyeyim?

Aslında forum kurallarını baştan sona okusam da böyle bir şeyin varlığından haberim yoktu. Sanırım okurken gözümden kaçmış. Siz deyince şimdi baktım uyarılar listesinde bulunuyor "İçeriğe dönüş yapmamak" adı altında. Bir de 1-3 gün arası imiş ilk uyarıda. Çok saçma bir uyarı açıkçası. Ben fırsat bulamadım dönemedim konuya diye ceza alıyorum. Bence bu kadar mantıksız olamaz bunun farklı bir işleyiş şekli vardır.

Mesela üyenin profiline bakıyorlardır, farklı konulara yazıyor, aktif ancak ilgili içeriğe dönüş yapmıyor. Bunu fark edince ceza veriyorlardır. Ama hiç aktif olmamış ise ceza verilmiyordur. Yani en azından mantıklı olan bu eğer böyle bir uyarı koyulacaksa.

Bir de benim de dönüş yapmadığım, sonradan hatırladığım konular oldu ancak bunun için herhangi bir ceza almadım.

Farklı konulara yazıp içeriğe dönüş yapmayanlarda var. Ama diğer çevrimiçi olmayan kısımlara ise admin inisiyatifini kullanabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt