Mevcut 24 saatten fazla mesaja dönmeyen insanlar raporlanabilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afterbyte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
  • Etiketler Etiketler
    insanlar
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.

Afterbyte

Uzman
Makaleler
3
24 saatten ya da belirli bir süreden sonra mesaja dönmeyen insanlar için rapor kategorisi açılmalı.

Artı -13 Eksi
Ceza alması değil bildirim gitmesi. Bu kadar basit ve aciliyeti olmayan bir şey için neden ceza almasını isteyeyim?
Ben sizin derdinizi anladım şimdi. Asıl isteğiniz ilgili kişinin ceza yemesi değil. Öneriyi ilk okuyuşta uyarı sisteminde "İçeriğe geri dönüş yapmamak" gibi bir sebep olduğunu bilmemekle beraber yanlış anlamışım.

Ben sizin derdinizi anladım şimdi. Asıl isteğiniz ilgili kişinin ceza yemesi değil. Öneriyi ilk okuyuşta uyarı sisteminde "İçeriğe geri dönüş yapmamak" gibi bir sebep olduğunu bilmemekle beraber yanlış anlamışım.
Sorun değil hocam anlatabildiysem ne mutlu bana.

Bu da bana mantıksız öneri geldi. Raporlayıp "Diğer" kısmından durumu tek cümleyle belirtmek daha mantıklı bence.
Bu durumu 3 5 kere yaşadım aynı mesajı yazmaktan sıkıldığım için böyle bir konu açtım.

Bu durumu 3 5 kere yaşadım aynı mesajı yazmaktan sıkıldığım için böyle bir konu açtım.

Evet sizin açınızdan sorun olmuş, anladım ama yine de ne bileyim bana mantıksız geldi. İki kelimeyle durumu açıklamak, çok zor gelmemeli. "Geri dönmedi." diye bir açıklama da yapılarak raporlanabilir.

Evet sizin açınızdan sorun olmuş, anladım ama yine de ne bileyim bana mantıksız geldi. İki kelimeyle durumu açıklamak, çok zor gelmemeli. "Geri dönmedi." diye bir açıklama da yapılarak raporlanabilir.
Fikrinize saygı duyuyorum hocam. Farklı bir bakış açısı forumdaki konuyla ilgilenen çoğu kişide sizle aynı düşünüyor sanırsam.

Aslında forum kurallarını baştan sona okusam da böyle bir şeyin varlığından haberim yoktu. Sanırım okurken gözümden kaçmış. Siz deyince şimdi baktım uyarılar listesinde bulunuyor "İçeriğe dönüş yapmamak" adı altında. Bir de 1-3 gün arası imiş ilk uyarıda. Çok saçma bir uyarı açıkçası. Ben fırsat bulamadım dönemedim konuya diye ceza alıyorum. Bence bu kadar mantıksız olamaz bunun farklı bir işleyiş şekli vardır.

Mesela üyenin profiline bakıyorlardır, farklı konulara yazıyor, aktif ancak ilgili içeriğe dönüş yapmıyor. Bunu fark edince ceza veriyorlardır. Ama hiç aktif olmamış ise ceza verilmiyordur. Yani en azından mantıklı olan bu eğer böyle bir uyarı koyulacaksa.

Bir de benim de dönüş yapmadığım, sonradan hatırladığım konular oldu ancak bunun için herhangi bir ceza almadım.
Konu sahibi aktifse, başka konularda geziyorsa ve geri dönüş yapmıyorsa geçerli.

Geri
Yukarı Alt