Akrabam iş (savcı) ve günlük kullanım için dizüstü bilgisayar alacak. PDF düzenleyecek, film izleyecek ve Chrome'da dolaşmak gibi basit şeyler için kullanacak. 25-28 bin TL bütçesi var telefon iPhone. MacBook tarafına bütçe yetmediği için bu bilgisiyarı önermeyi düşünüyorum. Ekranı ve hoparlörü iyi olmalı SSD 512 ve üstü olmalı RAM'ı düşük 16 olsa iyi olur ama öyle olunca da fiyat artıyor. Bu bütçede daha iyisi var mı? Bir de pili kaç saat gider bu bilgisayarın?
HP Victus Gaming 15-fa0008nt (80D30EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Victus Gaming 15-fa0008nt (80D30EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam bu bilgisayar gaming laptop. Kullanacak kişinin alacağı laptop hem küçük hem de kaliteli olması lazım bunun
Hoparlörü ve ekranı benim attığımmdan kötü.
Hocam bu bilgisayar gaming laptop. Kullanacak kişinin alacağı laptop hem küçük hem de kaliteli olması lazım bunun
Hoparlörü ve ekranı benim attığımmdan kötü.
MateBook D16 2024 model laptop, yüksek performanslı 13. nesil Intel Core işlemcisi, kusursuz sürükle-bağlan iş birliği ve HUAWEI Metaline Anten teknolojisiyle şimdi Online Mağaza'da.
Yogaların kasaları kötü değil ancak kaliteli de değil. Ek olarak RAM upgrade yok bu modelde. 8 GB lehimli.
Attığınız ASUS modelinde de RAM upgrade yok. Bana göre büyük bir eksi. Ekran olarak iyi.
İlla lehimli model alacaksanız minimum 16 GB modellere bakın.