25.000-30.000 TL arası TV tavsiyesi

Bütçe
30.000 TL
Yer
Trabzon
İyi sosyaller herkese, 15 yıllık Samsung TV'miz artık yavaş yavaş ömrünü doldurdu. Yeni bir TV arayışına girdim. TV sadece normal kanallar, YouTube ve maç izlemek için kullanılıyor. Harici herhangi bir özelliğine ihtiyaç yok desem yeridir. Önceki TV'miz 40 inç bunu en azından 50 ya da üstü almak istiyorum. Aklımda Samsung 55DU8500 ve TCL 55P79K var aralarındaki 3 lira farka değer bir fark var mı onu da pek göremedim sizlerin de önerisini bekliyorum.

Teknik olarak çok fazla bir bilgim yok.
Ama teknoloji olarak daha üstün ve daha güzel görüntü veriyor mini LED'ler.
OLED'den sonra miniled teknolojisi geliyor.

Evet biraz araştırma yaptım. Ancak bu konuda Next'e güvenilir mi orada biraz tereddüt de kaldım. Attığınız model çıkalı 2 ay olmuş kapış kapış satılmış alan herkes de memnun. Satıcı Amazon olduğu için alıp denemeyi düşünüyorum. Yoksa riske girmeyebilirdim. Önerin için çok teşekkürler.

Sizce bu da tercih edilebilir mi? Çünkü panel harici bir fark göremedim bin TL daha ucuza 65 inç alınabilir gibi geldi. Ayrıca 65 inç TV kullanan bir arkadaşım çok büyük alma dedi. Düşük inç kaliteli görüntümü yüksek inç kalitesiz görüntümü . Yani 2 ihtiyar kullanacak bunu normal kanallar bir de YouTube üzerinde belgeseller başka bir şeyi yok. 40 inç 1080P'den hangisine geçerse geçsinler her türlü memnun kalacaklardır.

Son düzenleme:

Rica ederim.

4K TV de 4K harici içeriklerde pikselleşme olur. Ekran ne kadar büyük olursa bu pikselleşme daha fazla hissedilir.
Bu rahatsız etmeyecekse 65 bakılabilir. Artı yaşlı insanlar için; ekranın büyük olması belki daha avantajlı olabilir.
Tabi son karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…