@ZCPS21, sonra V60 Lite kakalayip bu telefon S25 FE'den iyi cekiyor gibi cumleler duyacagiz.
Bence de kullanim senaryonuza gore orta segment, dengeli bir urun yeterli olur. A56 ya da A57 mantikli. Hem guncelleme omru uzun hem de zayif karni pek yok. Her kullanimda sizi tatmin eder.
Şimdi mağaza fiyatlarına baktım A57 için mağazada 31.500 Hepsiburada'nın kendi sattığı A57 29.200TL. Arada 2300 TL var aradaki farka değer mi acaba, bilemedim.
Çok değil hocam. 128 olarak kullanırken 64 GB SD kart takıp resimleri SD karta koyuyordum. 256 olunca depolama sorunu çözülecek büyük ölçüde. Hem 256 hem SD kartlı olan bir model yok herhalde piyasada zaten güncel olanlardan.
Şimdi mağaza fiyatlarına baktım A57 için mağazada 31.500 Hepsiburada'nın kendi sattığı A57 29.200TL. Arada 2300 TL var aradaki farka değer mi acaba, bilemedim.
@Paper.C herkes "A56 al geç." demiş de zaten benim önerdiğim X8 Pro ile fiyat olarak çok fark yok aralarında. Şebeke çekimi artık bilinen bi'şey, tekrar değinmeyeceğim.
Ayrıca güncel kullanıcıların son güncellemelerden sonra genelde 6 saat ekran süresi alabildiğine dair yorumlar mevcut.
@Paper.C herkes "A56 al geç." demiş de zaten benim önerdiğim X8 Pro ile fiyat olarak çok fark yok aralarında. Şebeke çekimi artık bilinen bi'şey, tekrar değinmeyeceğim.
Ayrıca güncel kullanıcıların son güncellemelerden sonra genelde 6 saat ekran süresi alabildiğine dair yorumlar mevcut.
A56 degil de A37 daha iyi olur acikcasi. 1 saat fazla SoT veriyormus. Kamera sensoru esitlendi zaten boyut olarak. Eskiden A3X serisi daha dusuk kameraya sahipti.
A56 degil de A37 daha iyi olur açıkçası. 1 saat fazla SoT veriyormus. Kamera sensoru esitlendi zaten boyut olarak. Eskiden A3X serisi daha dusuk kameraya sahipti.
A37 tabii ki daha ideal A56'ya göre. A37'deki LPDDR5X türündeki RAM yongası A56'da yok mesela.
Ama işte bulunulan lokasyondaki altyapı çok önemli. A37'deki yonga A55'te de kullanıldı ve onda da şebeke sorunu vardı, A55 kullanıcıların şikayetleri mevcut .
A37 tabii ki daha ideal A56'ya göre. A37'deki LPDDR5X türündeki RAM yongası A56'da yok mesela.
Ama işte bulunulan lokasyondaki altyapı çok önemli. A37'deki yonga A55'te de kullanıldı ve onda da şebeke sorunu vardı, A55 kullanıcıların şikayetleri mevcut .
Acikcasi bu durumda A3X ve A5X serisi telefon kullanan birilerini ve hangi hatti kullandiklarini sorusturmak lazim. Eger sebeke sorunu yasanmiyorsa alinabilir. Benim bolgemdeki bir yakinim A54, oburu de A34 kullaniyor. Sebeke konusunda sikayet duymadim.
Acikcasi bu durumda A3X ve A5X serisi telefon kullanan birilerini ve hangi hatti kullandiklarini sorusturmak lazim. Eger sebeke sorunu yasanmiyorsa alinabilir. Benim bolgemdeki bir yakinim A54, oburu de A34 kullaniyor. Sebeke konusunda sikayet duymadim.
@Simon, hala A37'nin genis acisi daha kotu ama onu atlamamak lazim. Sadece ana kamera sensorleri esitlendi. Ayrica ekraninda HDR10+ destegi yok ve islemcisi daha zayif. A37'nin batarya artisi carpti sadece gozume. Onda da dongu sayisi daha dusuk.