Bütçe
25.000-35.000 TL
Alırsam elden teslim alırım zaten. SSD sağlığına falan nasıl bakılıyor ve cihaz kendisini gösteriyor mu?
Alacağınız zaman Homebrew ile bunu kurup ekran resmini atarsnız bunun için:

Eğer ikinci el sizi biraz fazla yorarsa başka sıfır cihazlara bakmanız daha doğru olur.

İkinci el değil de sıfır baksanız daha sağlıklı olur.

Sıfırları çok pahalı o paralara çıkmak istemiyorum ve hala kararsızım, MacBook mu alsam yoksa sıfır Windows mu diye. İnternette gezinmek ve film/dizi için kullanılan, genelde yatağımda yatarken falan ısınmayacak, 4-5 saat şarjı gidecek bir model istiyorum en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el değil de sıfır baksanız daha sağlıklı olur.

Hocam tekrar öneri isteyeceğim, rahatsız ediyorum, kusura bakmayın.
  • Bütçe maksimum 35'e çıkartabilirim, daha düşük fiyat olursa daha iyi olur.
  • Film, dizi ve oyun için istiyorum. Oyundan kastım, mesela canım LoL veya Valorant oynamak istedi; 100 FPS'de akıcı bir şekilde oynayabileyim. PS5 olduğu için PC'yi zorlayacak çoğu oyunu orada oynayabiliyorum.
  • Pili şarja takmadan 4 saat veya daha fazla gitmesi.
  • Ekranı film, dizi izlerken kötü bir deneyim sunmasın, yeter. Zaten bu paralarda ne kadar kaliteli ekran olabilir.
(9070XT & 7800X3D'li sistemimi satıyorum, o yüzden laptop + PS5 düşüncesi var kafamda.)

Bu fiyata daha iyisi yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tekrar öneri isteyeceğim rahatsız ediyorum kusurabakmayın.
  • Bütçe maksimum 35'e çıkartabilirim daha düşük fiyat olursa daha iyi olur.
  • Film dizi ve oyun için istiyorum oyundan kastım mesela canım LoL veya Valorant oynamak istedi 100 FPS'de akıcı bir şekilde oynayabileyim. PS5 olduğu için PC'yi zorluyacak çoğu oyunları orada oynayabiliyorum.
  • Ekranı film dizi izlerken kötü bir deneyim sunmasın yeter zaten bu paralarda ne kadar kaliteli ekran olabilir.
(9070XT & 7800x3DLi sistemimi satıyorum o yüzden laptop + PS5 düşüncesi var kafamda)

Bu fiyata daha iyisi yok mu?

Olabilir hocam.

Hocam tekrar öneri isteyeceğim rahatsız ediyorum kusurabakmayın.
  • Bütçe maksimum 35'e çıkartabilirim daha düşük fiyat olursa daha iyi olur.
  • Film dizi ve oyun için istiyorum oyundan kastım mesela canım LoL veya Valorant oynamak istedi 100 FPS'de akıcı bir şekilde oynayabileyim. PS5 olduğu için PC'yi zorluyacak çoğu oyunları orada oynayabiliyorum.
  • Ekranı film dizi izlerken kötü bir deneyim sunmasın yeter zaten bu paralarda ne kadar kaliteli ekran olabilir.
(9070XT & 7800x3DLi sistemimi satıyorum o yüzden laptop + PS5 düşüncesi var kafamda)

Bu fiyata daha iyisi yok mu
Estağfirullah, rahatsız etmiyorsunuz.

Başka bir konu açmışsınız, onun altına dönüş yapacağım.