Annem için dikey süpürge arayışındayım. En başta Dyson V15s Detect Submarine düşündük ama sulu performansı iyi değilmiş sanırım bir de şu an parası yüksek. Şu an aklımda 3 model var. Hangisini önerirsiniz veya başka öneri var mıdır? Daha önce kullanmadığımız için sulu olması çok önemli mi bilmiyoruz. Fiyat olarak biraz üste çıkabilirim.
Sulu temizlik yapması şart mı? Ayrıca başlıkla destekleyebileceğiniz modellerden birisi v15 detect. Bigball Allergy (kablolu) ve v15 detect kullanıyorum. V15 aldıktan sonra Bigball modeline elimi dahi sürmedim. Yaklaşık 6 ay oldu, tavsiye ederim.
Samsung JET 85 kullanıyorum. Çekiş gücü olarak baya memnunum. Bespoke ise bundan daha iyi durumda. Dyson ve Samsung ürünlerin çekiş gücü baya iyi durumda. Philips çekiş gücü filan yazılmamış bile. İnsanlara detaysız bilgiyle üstünkörü ürün satışı yapmalarını da desteklemiyorum. Tercih yapacaksanız ya Samsung seçin ya da Dyson.
Sulu temizlik yapması şart mı? Ayrıca başlıkla destekleyebileceğiniz modellerden birisi V15 detect. Bigball allergy (kablolu) ve V15 detect kullanıyorum. V15 aldıktan sonra bigball modeline elimi dahi sürmedim. Yaklaşık 6 ay oldu, tavsiye ederim.
Samsung jet 85 kullanıyorum. Çekiş gücü olarak bayağı memnunum. Bespoke ise bundan daha iyi durumda. Dyson ve Samsung ürünlerin çekiş gücü bayağı iyi durumda. Philips çekiş gücü filan yazılmamış bile. İnsanlara detaysız bilgiyle üstünkörü ürün satışı yapmalarını da desteklemiyorum. Tercih yapacaksanız ya Samsung seçin ya da dyson.