25.000 TL'ye i5-14400F & Arc B580 vs R5 5500 & RTX 5060 sistem

Bütçe
25.000 TL
Bu linklediğiniz kasaları almayın sebebi:
  • Falcon v4: RAM 1x16 GB kötü, en az 2x16 GB olsa iyi olurdu ve SSD içinde DRAM mevcut değil, (HMB) mevcut.
  • Sinerj Eraim: İçinde ne olduğu belirsiz bir kasa.
Hazır sistem almayın çoğunlukla en kötü parçaları kullanıyorlar, yerinde olsam ben alt takıma yatırım yaparım ekran kartı sona bırakırım.

Sinerji eraimi şu kasaya yükseltsem DeepCool CC560 V2 700W 80+ tempered glass USB 3.0 ATX mid Tower kasa?
Bir de diğer kasada dediğiniz DRAM olayını anlayamadım tam olarak ne SSD'yi başka markayla değiştirtsem özelleştirmelerden sıkıntı kalkar mı? Falcon'u bilerek 1x16 olarak seçtim maddi olarak rahata çıktığımda 16 daha ekleyeceğim.

Bana da alt takıma yatırım yapıp ekran kartına sona bırakmak mantıklı geliyor ama nasıl bir şey yapabilirim bilmiyorum APU sistem toplayıp sonradan ekran kartı mı takayım çünkü bilgisayar lazım bana bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.

@rıdvans

Alt takım 25.000 TL yapıyor ikince el olarak GTX 1660 SUPER 6GB VRAM'li ekran kartı alırsın 3.5K 4K arası ve 29.000TL tutuyor toplam ekran kartı eklersen, okulun bitene kadar çok rahat işini görür, anakart için 12600KF işlemcisi mevcut bu işlemcinin üstüne upgrade yapma eğer yapmak istersen anakart değiştirmen gerekecek şuan VRM olarak bu anakart tam uyumlu bu işlemci ile.

Sistem:
Kasa olarak 2 adet bırakıyorum buraya COUGAR MG140 olan 350 MM GPU uzunluğu mevcut MSI MAG FORGE M100A olanda ise 300MM GPU uzunluğu destekliyor.
Cougar olan modeli tercih edebilirsin, bütün parçalar uyumludur hiçbir şey yükseltmene gerek yok, ekran kartı'da ekleyeceksin sisteme.
Total olarak: 29.000 TL yapıyor ekran kartı ile beraber.

NOT: RTX ailesinden RTX 3080 Ti model ekran kartına kadar sorunsuz çıkabilirsin ( COUGAR MODEL KASA - 350MM GPU Desteği).

MS PEAK 20 MS:

Anakart VRM:

M2 SSD:

Umarım yardımcı olmuşumdur, okulunda başarılar dilerim sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…