25.000 TL'ye kadar Kıbrıs'tan telefon tavsiyesi

Bütçe
25.000 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kıbrıs'ta telefon fiyatları ucuz, 20.000-25.000 TL bütçe ile alabileceğim en mantıklı telefon ne olur? S24 S25 FE maalesef yok. POCO X7 var bir de Honor 400 modeli gelme ihtimali var, çok oyun oynamam. Wild Rift tarzı oyunları 60 FPS çalışırsa yeter, 120Hz tabii ki tercihim ama zor gibi. Fotoğraf kalitesi iyi olsa iyi olur. Ve arayüzünün hızlı olması çok önemli.

Oyun için X7 Pro, ben kendim kullandım. Bataryası su gibi akıyor, kapasitesinin hakkını vermiyor. Ayrıca 120 FPS desteği vardı. Hala var mı bilmiyorum. Kamera için A56. X7 Pro'nun kamerası çok iyi değil.

Not: X7 Pro modelinde şebeke sorunu vardı. Hala devam ediyor olabilir, alacaksanız araştırın.

Farklı siteler var mı?

Son düzenleme:

Zaten iki seçenek arasında kaldım. Şu an Oppo A74 kullanıyorum fotoğraf kalitesinden memnunum, eğer POCO'da öyle ise yeterli gelecektir.

POCO F7 bulursanız düşünmeden alın.
Zor, yeni telefon gelmiyor kolay kolay. Tanıdık olduğu için buradan almak zorundayım.

Maalesef, yani tabii ki var ama bu tanıdık olduğu için peşin olarak almayacağız.

POCO o telefondan daha iyidir. YouTube üzerinden her ikisinin kamera testlerine bakabilirsiniz.
Arayüzü hızlı mı? Kullandığım mevcut telefonu ilk açtığımda kendine gelmesi 3 5 dakika sürüyor. Kamerayı açması 15 20 saniye sürüyor. Arayüz akıcı değil vb

POCO o telefondan daha iyidir. YouTube üzerinden her ikisinin kamera testlerine bakabilirsiniz.

Wild Rift tarzı oyunlarda sabit 60 FPS verir mi?

Ben kullandığım zaman kasma sıkıntısı yoktu. Benim cihazda fabrikasyon hata olduğu için ilk haftadan iade etmiştim.

Wild Rift tarzı oyunlarda sabit 60 FPS verir mi?
Verir. 120 FPS desteği olduğunu söylemiştim., kalkmamışsa. Ben 120 FPS oynuyordum 2 ay önce.

Söylediğim gibi X7 Pro'nun bataryası sıkıntılı. Yazılımını oturtamamışlar hala. Ve ısınıyor cihaz.
@Simon siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…