25.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
25.000 TL

mortalx

Çalışkan
Merhabalar, bütçemiz kısıtlı. 25.000 TL'ye kadar sistem önerisi yapabilecek var mıdır? GTA V gibi oyunlarda problem yaratmayacak bir şey arıyorum.

Toplama olur mu? O bütçenin 1K üstünde 9060XT 8 GB 13400F sistem toplamıştım. (uzay montaj )

Toplama olur mu? O bütçenin 1K üstünde 9060XT 8 GB 13400F sistem toplamıştım. (uzay montaj )
Yeğenime alacağım o yüzden hazır bir şey bulma şansımız var mı? Bütçe kısıtlı biliyorum ama bu fiyata sorunsuz GTA 5 oynatacak bir kasa çözebilirim diye düşünüyordum.

Yeğenime alacağım o yüzden hazır bir şey bulma şansımız var mı? Bütçe kısıtlı biliyorum ama bu fiyata sorunsuz GTA 5 oynatacak bir kasa çözebilirim diye düşünüyordum.

O bütçede çok bildiğim hazır sistem yok hocam belki şuna bakılabilir.
Diğer arkadaşların da önerisini bekle hazır sistemlere pek hakim değilim.

Efe hocamın attığı sistemi alabilirsiniz. 1080p de GTA çok rahat oynatır en yüksek ayarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…