Rehber 25.000 TL'ye Kadar Telefon Tavsiyeleri | Temmuz 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Surface Area
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    2024
26-27K bantlarına düşerse tercihim S23 olacak. S22 ile çok fark var mı arasında? S23'lerde Snapdragon 8 Gen 2 kullanılıyor diye biliyorum. S22'de durum nasıl? O farka değer mi yoksa S22'de işimi görür mü?

S22'de 8 Gen 1 bulunuyor. Isınma sorunlu cihaz olduğu için mümkün mertebe uzak durun .

S22'de 8 Gen 1 bulunuyor. Isınma sorunlu cihaz olduğu için mümkün mertebe uzak durun .
O sırada benim kalorifer S21'in mekana girişi. Telefonun ısıdan arka kapağının yapışkanı gitti. O da yetmedi üstün performanslı (!) Exynos 2100'ü yandı. Artık telefon olarak Tab S9+ kullanıyorum.

Hepsiburada'da şu an indirim + kupon ile 26999 TL oluyor.
Bir bakayım hocam sağolun.

Liste okunmuyor bu arada yazı rengi sanırsam beyaz seçilmiş rehberi direk baltalayan bir durum.

Hocam ağır arayüz demişsiniz çoğuna ne demek oluyor bu? S23 FE telefonda nasıl ağır arayüz oluyor, bildiğimiz yavaş arayüz ve arayüz akıcı değil demek mi istiyorsunuz? Ya da arayüzünde gereksiz uygulama ve şişirilmiş mi demek istediniz? Ben orasını tam anlayamadım aydınlatırsanız beni sevinirim.

One UI hem Stock arayüz üzerine giydirilmiş bir temadan oluşuyor. Hem de çok fazla Bloatware var, kendi uygulamalarının bir kısmı da buna dahil...

Güncel deneyim bu arada, One UI 6.1 kullanıcısı olarak .

İfadeler: 337
@Surface Area bende güncel One UI 6.1 kullanıyorum. Genel anlamda akıcı ve hızlı. Ekran sabit durunca 60Hz'e düşüyor bazen anlık 60Hz düştüğü geçişi anlıyorum. Fakat bazı uygulamaların 60Hz olduğunu anlıyorum o durum bazen beni rahatsız etmekte. Kilit ekranı açarken bile bazen ekran 1sn geç açıldığını da fark ediyorum. Kesin buda adaptif ekran yenileme yüzünden oluyordur. Bu kilit ekran muhabbeti teli bırakıp sonra ele alınca bir kere oluyor veya olmuyor, sonra üst üstüne kapat aç hızlı gecikme yok. S23 FE kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…