Rehber 25.000 TL'ye Kadar Telefon Tavsiyeleri | Temmuz 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Surface Area
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    2024
@337 hocam zaten S23 FE kullanıyormuşsunuz, bir zahmet kasmasın değil mi ? Benim demek istediğim bu One UI sisteme gereksiz yük bindiriyor. Mesela en basitinden hem One UI hem de Stock Android'li iki cihazı yeniden başlatın ve cihaz açıldığı anda kim daha hızlı kendine gelip tepki veriyor bakın .

Ben şahsen beğenmiyorum One UI'ı, hatta HyperOS'in hatasız versiyonu şeklinde benzetme yapsam absürt durmaz sanırım...

İfadeler: 337
@Surface Area yeniden başlatınca benim eski Redmi Note 10S ile karşılaştırılmaz fakat S23 FE hızlı açılıyor. UFS 4 olsa kim bilir daha hızlı açılıyordur. Kendine gelmesi 5sn sürüyor, hemen aç cihazı kullan. Geçen Hard Reset atayım dedim gelişmiş seçenekleri çok kurcaladım içim rahat etmedi resmen 1dk içinde tel kurulum ekranı geldi. Teli kenara bıraktım çekmecede bir şeyi aldım geldim tel hazırdı. O zaman giriş ve orta seviye telefonlarda Stock ROM daha iyidir. Samsung arayüzü bence yine diğer markaların arayüzünden daha seri ve çok fazla gereksiz uygulaması yok.

@337 hocam Flagship cihazlara hangi UI'ı yapıştırsan takılma - gecikme olmaz zaten. Benim bahsettiğim Low - End ve Midrange cihazlar... Mesela M15 önerdim listede ama mecburiyetten. Çünkü muhtemelen o 4 GB'lik RAM'in 3'ünü One UI yiyordur. Bi'de bu cihaza 4 sürüm desteği vermişler, son Update ile hesap makinesi performansı verir artık . One UI'dan çok daha hızlıları mevcut ama TR'nin yerel fiyatlandırması nedeniyle önermek durumunda kalıyoruz.

@kullanıcı311 Nötr'den ziyade Nötr'e yakın olanlara parantez içinde şüpheli yazdım zaten. Şurada 5 - 10 cihaz önereceğiz diye 10 sayfa yazı yazmanın alemi yok bence .

Şarj olayına gelince, sınırı fiyata bağlı olarak 30W olarak belirledim. 25W bence dezavantaj, özellikle 25K₺'ye yakın modellerde...

Eksik ve Samsung ağırlıklı bir liste olmuş. Yine de elinize sağlık.

Tamamlamak gerekirse şu modelleri de ekleyebilirim. Seçenek çok, seçim alıcının kriterlerine kalmış.

@7450 hocam ben de Samsung'tan pek haz etmiyorum ama yerel fiyatlandırmadan dolayı mecbur önermek durumunda kalıyorum.

Şimdi sizin önerilere gelirsek...

POCO X6 Pro = Oyun performansı dışında elle tutulur hiçbir yönü yok, kesinlikle alınmamalı.

POCO F6 = Bu cihazdan emin değilim ama yine kasa anlamında kalitesiz bir cihaz. Sorun çıkarma potansiyeli var .

Realme GT 2 Pro = 8 Gen 1 var, sorunlu SoC'e sahip cihazları listeye dahil etmedim .

Redmi Note 13 Pro+ = O cihazın dengi olarak NP (2a) var ve listede ...

Vivo V30 = O fiyata resmen keriz. AVI... 20K₺ altında olsaydı muhtemelen listeye dahil ederdim.

Tecno Phantom X2 = Transsion'un beş para etmez cihazlarına listede yer yok .

POCO X6 = O fiyata A35 var ve kesinlikle daha iyi...

Honor 90 = Son zamanlarda fiyatı aşırı arttı, aksi takdirde kesinlikle listede olacaktı.

Honor X9b = O fiyatı kesinlikle hak etmiyor, parayı çöpe atmakla eş değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…