Bütçe
25.000 TL

oguzzhan3737

Çalışkan
Herkese selam,
Yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. Oyun için değil, tamamen aile kullanımı amacıyla olacak. Bütçem yaklaşık 25.000 TL.
Normal TV kanallarını sorunsuz bir şekilde açabilen, ayrıca YouTube, beIN Connect ve benzeri uygulamalarda akıcı bir deneyim sunan bir model arıyorum. Mümkünse 5-6 yıl boyunca performans konusunda üzmeyecek, uzun ömürlü bir televizyon olmasını istiyorum.
Bu bütçede tavsiye edebileceğiniz modeller varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer azami bütçen buysa, bunu önerebilirim;

Evet hocam, çıkabileceğim maksimum bütçe 25 bin TL. Televizyon oturma odasında kullanılacak ve oda gün içinde oldukça fazla güneş alıyor. Koltuklarla televizyon arasındaki mesafe de yaklaşık 2-2,5 metre. Bunları göz önünde bulundurduğunuzda yine de bu modeli önerir misiniz? Biraz fazla soru sordum farkındayım ama sonradan pişman olup başım ağrımasın istiyorum. :) Şimdiden teşekkür ederim.

Evet hocam, çıkabileceğim maksimum bütçe 25 bin TL. Televizyon oturma odasında kullanılacak ve oda gün içinde oldukça fazla güneş alıyor. Koltuklarla televizyon arasındaki mesafe de yaklaşık 2-2, 5 metre. Bunları göz önünde bulundurduğunuzda yine de bu modeli önerir misiniz? Biraz fazla soru sordum farkındayım ama sonradan pişman olup başım ağrımasın istiyorum. :) Şimdiden teşekkür ederim.

TV'nin konulacağı bölge çok güneş alıyorsa tatmin etmeyebilir, ne de olsa QLED (300 Nit) panele sahip.

Bu durumda Mini LED panel modeller daha tatmin eder ancak onların fiyatı da 29 - 30K₺'den başlıyor.

Bunun dışında bu bütçenin en iyi cihazı yukarıdaki model.

TV'nin konulacağı bölge çok güneş alıyorsa tatmin etmeyebilir, ne de olsa QLED (300 Nit) panele sahip.

Bu durumda Mini LED panel modeller daha tatmin eder ancak onların fiyatı da 29 - 30K₺'den başlıyor.

Bunun dışında bu bütçenin en iyi cihazı yukarıdaki model.
Peki bu nasıl olur hocam? Sepette 25 bin TL oluyormuş.

Gerçekten o kadar var mı ya? Sanırım çökeceğim hocam. Çok teşekkür ederim.

Tabii ki... LG marka Mini LED panel kullanıyor ve 800 Nit parlaklığa erişebiliyor. Özellikle gece o parlaklığın fazla geldiğini hissettiğim anlar bile oluyor :D.

Yani alet o fiyat için mükemmel, direkt kullanan kişi olduğum için söylemlerimin arkasındayım.

Kısaca, çök direkt kanka ;).

Tabii ki... LG marka Mini LED panel kullanıyor ve 800 Nit parlaklığa erişebiliyor. Özellikle gece o parlaklığın fazla geldiğini hissettiğim anlar bile oluyor :D.

Yani alet o fiyat için mükemmel, direkt kullanan kişi olduğum için söylemlerimin arkasındayım.

Kısaca, çök direkt kanka ;).
Tamamdır hocam gerçekten çok teşekkür ederim. :giggle: