25.000 TL'ye laptop alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 30
  • Etiketler Etiketler
    alma laptop
Ailem bana 25.000 TL'ye laptop alacak. Ben bir şey demeden kendileri söylediler. Lakin benim kafam karışık. Eski bir bilgisayarım var. 4 GB DDR3 RAM, GT 220 ve Athlon II X2 260 özelliklerine sahip.

Bilgisayarın başına geçtiğim zaman sadece forumlarda geziyorum ve haberlere bakıyorum, başka yaptığım bir şey yok. Ailem yine de söz verdi fakat gerçekten işime yaramayacak gibi. Dizi/film izlerken telefondan bakıyorum; dediğim gibi video izlerken bilgisayara ihtiyaç duymuyorum.

Ailemin bana laptop alması karşısında ne yapmalıyım? Dediğim gibi fiyat 25.000 TL. Maddiyat olarak pek sıkıntıları yok, alacaklar. Yine de sizlere sormak istedim. Aileme yük olmak istemiyorum. Düşünceleriniz nedir?

Tıpkı bize açıkladığın gibi ailene de açıklayabilirsin. Belki laptop yerine bir tablet alabilirsin. Bilgisayarda yaptıklarını çok daha pratik ve taşınabilir şekilde yapabilirsin. Derslerinde de yardımcı olabilecek bir cihaz olur hem. Her şeyi açıklamana rağmen yok illa da alacağız diyorlarsa alsınlar o zaman, fazla laptop göz çıkarmaz. Knight Online pazar, farm yaparsın.

Kardeşin varsa ona verebilirsin.

Bu kadar cok harcamak istiyorlarsa butceyi direkt sana versinler. Belki ihtiyacin oldugunu dusundugun daha mantikli bir seye harcarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…