Merhaba arkadaşlar, 25.000 TL'ye kadar en iyi seçeneği önerir misiniz? 25.000 TL'ye varmasa da iyi olur. 25.000 TL'ye basit işler için çoğu iş görür ama bana uzun ömürlü bir şey lazım.
Kullanım amacı: Google üzerinden kullanım, Excel ve muhasebe programı gibi basit işler.
Tek isteğin 16 GB RAM olması ise aşağıdaki cihaz alınır, benim Huawei'yi önermeme sebebim 8 GB olması değil, 8 GB'nin arttırılamıyor olması. Bu yüzden Windows kullanılacaksa 8 GB soldered-RAM'li bir cihaz almak parayı çöpe atmaktır.
Tek isteğin 16 GB RAM olması ise aşağıdaki cihaz alınır, benim Huawei'yi önermeme sebebim 8 GB olması değil, 8 GB'nin arttırılamıyor olması. Bu yüzden Windows kullanılacaksa 8 GB soldered-RAM'li bir cihaz almak parayı çöpe atmaktır.
Bütçe çok yoksa zorlamaya gerek yok, 20 altına alınabilecek cihazların çoğu celeronlu dandik cihazlar. Para verdiğinize değmez. 12-15 arasına çok rahat fıstık gibi 16GB RAM'li cihazlar bulursunuz ikinci elde. Ben olsam, bütçem de yoksa sıfır cihaza 20-25 lira bayılmazdım.
Mesela şu cihaz örnek teşkil edebilir. 20 liranın altına alacağınız cihazların hiçbiri bunun seviyesinde bile olmayacaktır.