Hocam ben daha çok düşük güç tüketimi ve çok ısınmayan bir model düşünüyorum. Bir de dediğiniz gibi işlemcim o ekran kartını besleyemez sanırım.
Palit 5060 Ti 16 GB düşünüyorum sadece Palit markasını çok bilmiyorum ısınma problemi olur mu diye bir de 3 fanlı anakartta sarkma yapar mı diye endişeliyim.
25.000 TL butce ayirip 5060 Ti almak gibi bir hata yapmamalisin. Ayrica yuksek guc tuketimli bir GPU almayacaksan niye 850W PSU'ya sahipsin?
20K civarina 7900 GRE al, elindeki islemci - anakart - RAM uclusunu satip kalan 5K'ya ekleyip DDR5 RAM + budget B650 + 7500F al yoluna bak. Boylelikle hem 7900 GRE sahibi oldun hem platform yukseltmis oldun.
25.000 TL bütçe ayirip 5060 Ti almak gibi bir hata yapmamalisin. Ayrica yuksek guc tuketimli bir GPU almayacaksan niye 850W PSU'ya sahipsin?
20k civarina 7900 GRE al, elindeki islemci - anakart - RAM uclusunu satip kalan 5K'ya ekleyip DDR5 RAM + budget B650 + 7500F al yoluna bak. Boylelikle hem 7900 GRE sahibi oldun hem platform yukseltmis oldun.
Evet PSU biraz abartı oldu ama sorun çıkarmayacak bir model aramıştım ve bizim burada elektrik çok kesiliyor sistemi garantiye almak istedim ve memnunum şimdilik.