25.000 TL'ye R7 9700X için anakart önerisi

Bütçe
25.000 TL

Yardım için teşekkürler.

Rica ederim. MSI alt seri anakartlar biraz problemli. X870 Carbon serisi güzel ama. ASUS BIOS olarak daha stabil.
Hangi anakartı alacağımı az cok düsündüm ancak ram konusunda cok uzun süre kararsız kalacağım sanırım

Hangi anakartı alacağımı az cok düsündüm ancak ram konusunda cok uzun süre kararsız kalacağım sanırım
Eğer memnunsanız ve sorun yoksa acele etmeyin. Alacağınız zaman da 6000 MHz CL30 herhangi bir kiti alsanız sizi üzmez. Fırsata göre farklı modeller de tercih edilebilir.

Hangi anakartı alacağımı az cok düsündüm ancak RAM konusunda cok uzun süre kararsız kalacağım sanırım.

Kararsız kalınacak bir durum yok. CL30 serisi SK Hynix çip kullanılır. CL36 serisi genel olarak Micron kullanır, CL 36 da Hynix zor. 2 X 24 6000MHz CL30 da alabilirsin. Görseli önemli değilse Patriot alıp geçin. G.Skill RAM'ler de var ama pahalı olur. Şu an 6000MHz CL30 serisi 2 X 16 en ucuzu 35.000 TL falan. Patriot ya da Goodram 24.000 TL'ye alınır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…