Babam için alacağım. Kendisi aşırı telefonla konuşuyor işi gereği ve sık sık Google Maps kullanıyor. Şarjı uzun giden bir telefon olursa iyi olur ama mümkünse markalı bir telefon almak istiyorum. Çin üretimi olmayan popüler bir marka. Ne önerirsiniz? Samsung S serisi olabilir mi? A serisi olmasın istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Babam için alacağım. Kendisi aşırı telefonla konuşuyor işi gereği ve sık sık Google maps kullanıyor. Şarjı uzun giden bir telefon olursa iyi olur ama mümkünse markalı bir telefon almak istiyorum. Çin üretimi olmayan popüler bir marka. Ne önerirsiniz? Samsung s serisi olabilir mi? A serisi olmasın istiyorum.
Samsung S serisi istiyorsanız 30K'ya çıkıp S25 FE alacaksınız. Çin üretimi de istemiyorsunuz.
Eğer fiyatı düşerse Nothing Phone 3A ama dediğim gibi fiyatı düşerse. Şu an gereksiz pahalı.
S25 FE de alamazsan A56 al. Telefon konuşması, Google Maps kullanıma yeter de artar. A serisi istemesen de bütçe kısıtlı.
Eğer kargocu ya da kurye ise daha sağlam cihazlar tercih edebilirsin.
Şarjı uzun giden diye belirtmiş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çin üretimi olmayan bir marka istemek kendinle çelişmek olmuş çünkü en iyi bataryayı Çinliler kullanıyor.
Benim önerim Honor Magic 8 Lite dayanıklılıkta üst seviye ve 7500 mAh pili var Hepsiburada'da 22 bin TL ve kulaklık hediyesi mevcut, bence tam bir ebeveyn telefonu.
Benim önerim Honor Magic 8 Lite dayanıklılıkta üst seviye ve 7500 mAh pili var Hepsiburada'da 22 bin TL ve kulaklık hediyesi mevcut, bence tam bir ebeveyn telefonu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Çin üretimi olmayan bir marka istemek kendinle çelişmek olmuş çünkü en iyi bataryayı Çinliler kullanıyor.
Fiyatı düşerse mantıklı. Ancak 20-22K fiyatlardaki cihazlar sağlamlık ve batarya hariç çok daha iyi.
Fiyatı düşerse mantıklı. Ancak 20-22K fiyatlardaki cihazlar sağlamlık ve batarya hariç çok daha iyi.
Arkadaşın ithiyaçları bunlar zaten babası oyun oynayan birisi değil ise öteki tüm özellikler çok çok yeterli.
- Makaleler
- 6
Arkadaşın ithiyaçları bunlar zaten babası oyun oynayan birisi değil ise öteki tüm özellikler çok çok yeterli.
Oyun amaçlı bir şey demedim zaten.
Kamerası bayağı kötü. Malzeme kalitesi geride. Tasarım kötü. İşlemci fena değil ama daha iyisi var (sadece oyun anlamında değil, uzun ömürlü kullanım içinde önemli)
Sadece sağlamlık ve batarya. Başka artısı yok.
S25FE’ye çıkmaya çalışın.Babam için alacağım. Kendisi aşırı telefonla konuşuyor işi gereği ve sık sık Google Maps kullanıyor. Şarjı uzun giden bir telefon olursa iyi olur ama mümkünse markalı bir telefon almak istiyorum. Çin üretimi olmayan popüler bir marka. Ne önerirsiniz? Samsung S serisi olabilir mi? A serisi olmasın istiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-