25.000 TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
28.000 TL
Makaleler
1
Merhaba, POCO X3 Pro kullanıyordum ve bozuldu, 25.000 liraya kadar telefon arıyorum, aradığım özellikleri ve umursamadığım özellikleri aşağı listeliyorum.

Aradığım özelikler;
-İşlemcisi güçlü olsun, 4-5 yıl kastığını görmek istemiyorum, POCO X3 Pro çok güçlüydü, halen kasmıyordu.
-Çift uygulama desteği, uygulama klonlamak istiyorum.
-Çift Fiziksel SIM desteği, eSIM kullanamıyorum, bu yüzden çift fiziksel SIM takabilmeliyim.
-5G

Umurumda olmayan özellikler;
-Kamera (günümüzde hepsi iyi, çeksin yeter)
-Güncelleme desteği (4-5 yıl güncelleme vereceğiz durumları umurumda değil, 3 ay güncelleme verse bana yeter)

POCO F7 25-27k arasında olsaydı onu önerirdim. POCO X8 Pro serisini bekleyin.

Hocam telefonum tamamen bozuldu, telefonsuz duramam, X8 serisi de ilk geldiğinde pahalı gelir, X7 Pro'yu çok beğendim, benim aradığım tüm özellikleri karşılıyor, ne düşünüyorsunuz ?

Hocam telefonum tamamen bozuldu, telefonsuz duramam, X8 serisi de ilk geldiğinde pahalı gelir, X7 Pro'yu çok beğendim, benim aradığım tüm özellikleri karşılıyor, ne düşünüyorsunuz?

Mart ayına kadar duramıyorsan yani X7 Pro yerine X8 Pro hatta Pro Max önerirdim özellikleri daha mantıklı. X7 Pro ısındığında çok kasar benden söylemesi. Yine de sen bilirsin.
Eğer bekleyemiyorsam 2.el temiz POCO F7 ya da sıfır yurt dışı X7 Pro alırdım.

İkinci el veya yurt dışı işleri bana göre değil. Ben bırakın Mart ayını yarını bekleyemem. Telefonsuz kaldım. Poco x3 Pro'yu 4,5 yıl kullandım, yaz aylarında çok kurcalarsam ısınma yapıp kasmaya başlıyordu, ama ben telefonu sürekli kullanan ve oyun oynayan birisi değilim.
Genel amacım Whatsapp Instagram Snapchat Tiktok kullanmak, bunlarda ısınma yapıp yavaşlar mı ?
Ayrıca bütçem taş çatlasa 25000 oluyor, üstüne çıkamam, X8 serisi X7 fiyatına gelmeyeceğine göre benim için başka çare yok.

X8 Pro bütçene yetecek fiyata gelirdi. Yani madem alamıyorsun, X7 Pro alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…