25.000 TL'ye TV önerisi

Bütçe
25.000 TL

Sye 1

Uzman
Merhaba,

Maksimum 25.000TL'ye bir televizyon arıyorum. (Değerse 2.000TL civarı daha çıkabilirim) 50 inç iyidir diye düşünüyorum. Genellikle dizi/film izleme uygulamaları YouTube, IPTV gibi uygulamalar kullanacağım bundan dolayı işletim sisteminin rahatlığı kasmaması ve uzun ömürlü olması benim için önemli bir etken. Biraz araştırdığımda bu modelleri buldum, yardımcı olursanız sevinirim.
(TCL'nin çok atıldığını görüyorum ama teknik servisinden dolayı TCL düşünmüyorum) @BerkayZ87

Son düzenleyen: Moderatör:
LG'yi direkt hiçbir bütçede önermiyorum, WebOS oldukça kısıtlayıcı çünkü.

Bu bütçelerde TCL almadığın sürece ne alırsan al paran çöpe gidecek gibi bir durum var ne yazık ki. Samsung'un low-end bütün TV'leri çöp.

İfadeler: Sye
TCL'in servisi korkutuyor televizyon biraz şans işi olduğundan şanslı olman lazım ve yetmezmiş gibi TCL'in servisi hep sıkıntı çok kötü tecrübelere sahip tanıdıklarım var. Ne yapsam bilemiyorum. Bu attıklarım kötü mü sence?

İncelemesini göremedim ama Samsung'un dip fiyatlı VA TV'lerinde black smearing olabiliyor.

İfadeler: Sye
@BerkayZ87 Peki hocam 25.000 TL'ye ne önerirsiniz TCL dahil ve 30.000 TL'ye Samsung'dan var mıdır öneriniz?

TCL'e yöneldim mecbur. Attıklarınız dışında TCL 65V6C nasıldır hocam, bilginiz var mı? @BerkayZ87

@BerkayZ87, 55P79K modelini almaya karar verdim galiba. Yılbaşında indirime girmesini beklesem mi, bilemedim.
1-2 sorum daha var hocam. Bu attığınız iki model arasında nasıl bir fark neye göre diğeri tercih edilmeli? Ayrıca 65" için bir öneriniz varsa ona da bakabilirim maksimum 30.000 TL olacak şekilde.

Hocam 55P7K'yı MediaMarkt'dan teslim alabilirim, direkt eve götürürüm. Kargo beklemek falan istemiyorum, aradaki 5.000 TL'lik fark nedir? Değer derseniz alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…