bassholder
Çalışkan
Merhabalar. Bütçem bu civarlar. Taksitle alacağım için 40-45 görüyor toplam fiyat bu yüzden bütçeyi aşamıyorum fakat bonusa taksit fırsatlı bir sistem olursa 35-40'lara kadar çıkabilirim.
Yayın yapacağım, video editleyeceğim ve oyun oynayacağım fakat hiçbirini yüksek yük gerektirecek şekilde yapmayacağım şu aşamada o yüzden bütçem bu kadar.
Yayınlarda çoğunlukla just chatting yapıyorum ya da valorant-deadlock gibi oyunlar oynuyorum.
Yayın dışı oynadığım oyunlarda özellikle rekabetçi oyunlarda performans sorunu yaşamak istemiyorum.
Yayın yapacağım için ekran kartının RTX olması gerekiyor maalesef.
Yayında rahatça COD oynayabileceğim bir sistem için 35K harcayabilirim. Video editlerim çoğunlukla 1080P oluyor o yüzden orada zaten bu bütçede bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
www.hawkgaming.com.tr
Hawkta ekstra koltuk hediyeli sistemler gördüm fakat pek iyi değiller. Benim görmediğim bir fırsat görürseniz koltuklu sistem almak isterim.
@Blackrawen ve @Iorweth daha önce yardımcı olduğunuzu gördüm, tekrar olursanız sevinirim.
Yayın yapacağım, video editleyeceğim ve oyun oynayacağım fakat hiçbirini yüksek yük gerektirecek şekilde yapmayacağım şu aşamada o yüzden bütçem bu kadar.
Yayınlarda çoğunlukla just chatting yapıyorum ya da valorant-deadlock gibi oyunlar oynuyorum.
Yayın dışı oynadığım oyunlarda özellikle rekabetçi oyunlarda performans sorunu yaşamak istemiyorum.
Yayın yapacağım için ekran kartının RTX olması gerekiyor maalesef.
Yayında rahatça COD oynayabileceğim bir sistem için 35K harcayabilirim. Video editlerim çoğunlukla 1080P oluyor o yüzden orada zaten bu bütçede bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hediyeli Sistemler
Hediyeli Sistemler ile Oyuncu Bilgisayar ve Ekipmanları, Hazır Sistemler, Bilgisayar Bileşenleri Hawk Gamig adresinde!

@Blackrawen ve @Iorweth daha önce yardımcı olduğunuzu gördüm, tekrar olursanız sevinirim.