E evc Çalışkan Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 43 6 Ocak 2026 #1 Selamlar, elimde 25 adet 25GB bos Blu-Ray disk var. Film, dizi yazmak harici bunlarla yapabileceklerim hakkinda tavsiyelerinizi almaktan memnun olurum.
Selamlar, elimde 25 adet 25GB bos Blu-Ray disk var. Film, dizi yazmak harici bunlarla yapabileceklerim hakkinda tavsiyelerinizi almaktan memnun olurum.
Hououin Kyouma Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Beğeniler 393 6 Ocak 2026 #2 PS4-PS5 BD_JB exploitleri yazıp tanesini 400 liraya satabilirsin.
KS KS E evc Çalışkan Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 43 6 Ocak 2026 #3 Hououin Kyouma dedi: PS4-PS5 BD_JB exploitleri yazıp tanesini 400 liraya satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapiya Japon avukatlar dayanmasin hocam?
Hououin Kyouma dedi: PS4-PS5 BD_JB exploitleri yazıp tanesini 400 liraya satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapiya Japon avukatlar dayanmasin hocam?
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.311 Çözümler 15 Beğeniler 839 Yer CachyOS 6 Ocak 2026 #4 Ben olsam arşiv ve işletim sistemi imajlarını yazmak için kullanırdım. Biraz da oyun depolardım.
KS KS E evc Çalışkan Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 43 6 Ocak 2026 #5 Vâveylâ dedi: Ben olsam arşiv ve işletim sistemi imajlarını yazmak için kullanırdım. Biraz da oyun depolardım. Genişletmek için tıkla... Linux kullandigim icin isletim sistemi imajlari yazdiktan birkac hafta sonra guncelligini yitiriyor hocam. Arsiv benim de aklimda simdilik
Vâveylâ dedi: Ben olsam arşiv ve işletim sistemi imajlarını yazmak için kullanırdım. Biraz da oyun depolardım. Genişletmek için tıkla... Linux kullandigim icin isletim sistemi imajlari yazdiktan birkac hafta sonra guncelligini yitiriyor hocam. Arsiv benim de aklimda simdilik
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.311 Çözümler 15 Beğeniler 839 Yer CachyOS 6 Ocak 2026 #6 evc dedi: Linux kullandigim icin isletim sistemi imajlari yazdiktan birkac hafta sonra guncelligini yitiriyor hocam. Arsiv benim de aklimda simdilik Genişletmek için tıkla... Ben bilemem hocam. Önerilerim bunlar, size kalmış.
evc dedi: Linux kullandigim icin isletim sistemi imajlari yazdiktan birkac hafta sonra guncelligini yitiriyor hocam. Arsiv benim de aklimda simdilik Genişletmek için tıkla... Ben bilemem hocam. Önerilerim bunlar, size kalmış.