Merhaba, dün klavyeme kola döküldüğü için klavye tamamen gitti. Bugün dolabı karıştırırken "Witkey WK-630" diye bir klavye buldum" çok eski bir klavye PS2 port kullanıyor. Tuşlar biraz sert onun dışında iyi. Bir kaç gün idarelik kullanacağım.
Merhaba, dün klavyeme kola döküldüğü için klavye tamamen gitti. Bugün dolabı karıştırırken "Witkey WK-880" diye bir klavye buldum" çok eski bir klavye PS2 port kullanıyor. Tuşlar biraz sert onun dışında iyi. Bir kaç gün idarelik kullanacağım. Eki Görüntüle 23979
Merhaba, dün klavyeme kola döküldüğü için klavye tamamen gitti. Bugün dolabı karıştırırken "witkey WK-630" diye bir klavye buldum" çok eski bir klavye PS2 port kullanıyor. Tuşlar biraz sert onun dışında iyi. Birkaç gün idarelik kullanacağım. Eki Görüntüle 23979
Niye bilmiyorum ama beyaz klavyeler çok şık duruyor. Biraz da nostaljik.
Bu tarz girişlere sahip klavyeler ve mouseler bilgisayarda daha efektif çalışıyor bir keresinde bilgisayar kurulum ekranında normalde çalışması gereken USB girişli farem çalışmıyordu. Bu girişe sahip bir mouse takmıştım direkt çalışmıştı.