2500 TL bütçe sıvı soğutucu önerisi

Bütçe
2500

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
2500 TL bütçeye sahibim, R5 5600 kullanıyorum. İnternette birkaç tane sıvı soğutucu buldum acaba hangisini almam daha sağlıklı ve performanslı olacaktır? (hava soğutma önermeyin)
Thermalright Frozen Magic 240.
Sharkoon S80.
ID-Cooling FrostFlow X 240 Lite.
DeepCool LE520.
PERFAN-360-K
Başka öneriniz varsa duymaktan mutluluk duyarım.
Sharkoon S80 beyaz olduğu için ve fiyatı uygun olduğu için hoşuma gitti önerir misiniz?

Normalde kule tipi kullanıyorum ancak estetik olarak hoş bir kasa yapmak için sıvı soğutma tercih etmek istiyorum çünkü hava soğutma gerçekten devasa bir alan kaplıyor.

Son düzenleme:
hava soğutma gerçekten devasa bir alan kaplıyor.
Bir de şöyle bir eksisi var. Tavsiye üzerinde Phantom Spirit almıştım. Anakartım Micro ATX olduğu için ekran kartına neredeyse temas edecek. Isıyı ekran kartıma vuruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deepcool veya Thermalright olanlar dışında bakmana gerek yok.

Bu paraya sıvı soğutma almanı pek önermem. Pompa kalitesi yüzünden ömür sorunun olabilir.

Bu paraya sıvı soğutma almanı pek önermem. Pompa kalitesi yüzünden ömür sorunun olabilir.
1 2 yıl sonra zaten sistem değiştireceğim için sorun olmaz.

Thermalright 2 yıl bire bir değişim garantisi sunuyor, onu almam daha mantıklı olmaz mı bu konuda hocam?

Hocam neredeyse 1 senedir Deepcool LS520Se'nin rgb modelini kullanıyorum. Eğer fiyatı artmadıysa bütçenize uygun olması lazım. Bir göz atmalısınız bence.

Dostum paranı neden çöpe atmak istiyorsun anlamadım. 5600 öyle extrem bir soğutucu değil. Peerless Assassin gibi soğutucuları DDR5 16 izlek işlemcilerde kullanıyor insanlar.

360MM soğucular ile skor testleri arasında %2 fark var. Overclock yapmayacaksan çift kuleli soğutular işini görür.

Bu videodaki soğutucu bir de tek kule.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…