kutluhan Uzman Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 34 Beğeniler 8 8 Aralık 2024 #1 Merhaba, webcam almak istiyorum toplantılarda kullanacağım. Şu anda ASUS ROG Eye S alma eğilimi gösteriyorum benzer performansta daha ucuz ne almalıyım? Bütçe benim için önemli. İyi çalışmalar dilerim. Rog Eye S İtopya Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Merhaba, webcam almak istiyorum toplantılarda kullanacağım. Şu anda ASUS ROG Eye S alma eğilimi gösteriyorum benzer performansta daha ucuz ne almalıyım? Bütçe benim için önemli. İyi çalışmalar dilerim. Rog Eye S İtopya
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 8 Aralık 2024 #2 Telefonunu kullan.
KS KS kutluhan Uzman Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 34 Beğeniler 8 8 Aralık 2024 #3 Saruman Paşa dedi: Telefonunu kullan. Genişletmek için tıkla... bununla alakalı bir konu var mı hocam nasıl oluyor ? kutluhan dedi: bununla alakalı bir konu var mı hocam nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... konu linki atabilirmisin
Saruman Paşa dedi: Telefonunu kullan. Genişletmek için tıkla... bununla alakalı bir konu var mı hocam nasıl oluyor ? kutluhan dedi: bununla alakalı bir konu var mı hocam nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... konu linki atabilirmisin
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 8 Aralık 2024 #4 kutluhan dedi: bununla alakalı bir konu var mı hocam nasıl oluyor ? konu linki atabilirmisin Genişletmek için tıkla... Daha kolay yollar var ama en iyi çözüm bu:
kutluhan dedi: bununla alakalı bir konu var mı hocam nasıl oluyor ? konu linki atabilirmisin Genişletmek için tıkla... Daha kolay yollar var ama en iyi çözüm bu: