2500 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2500
Rekabetçi oyun için önermiyorum arkadaş en başta oyun için alacağını belirtmemişti gereksiz eleştiri.

Bunu da önermiyorum DPI tuşuna yanlışlıkla basabilirsiniz DPI tuşunun altında olduğu modelleri tercih edin.
3 senedir Sensei Ten kullanıyorum, daha DPI tuşunu ne kullandım ne de yanlışlıkla bastım, o konuda bir sıkıntım yok. Kullandığım fareye göre sabit DPI ayarlıyorum. Sensei Ten'de 3200 DPI kullanırken DeathAdder'da 2600 DPI kullanıyorum.

Aklımda bu fare var lakin güncel midir değil midir bilemedim. Bir de aparat gerekiyormuş sanırım bunda ekstra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu da önermiyorum DPI tuşuna yanlışlıkla basabilirsiniz DPI tuşunun altında olduğu modelleri tercih edin.
G102'nin üstündeki nedir?

Rekabetçi oyun için önermiyorum arkadaş en başta oyun için alacağını belirtmemişti gereksiz eleştiri.
2500TL'ye göre öneri yapın o zaman, eğer ihtiyacı olmasaydı o kadar bütçe koymazdı ortaya, gereksiz savunma.

Tutuşunuzu göz önünde bulundurduğumuz zaman çok hafif bütçe çıkmanız sizin için daha uygun olacaktır.

Tutuşunuzu göz önünde bulundurduğumuz zaman çok hafif bütçe çıkmanız sizin için daha uygun olacaktır.

Güzele benziyor lakin 3200 bandına çıkabileceğimi sanmıyorum.

Amazon deposunda açılmış Viper v3 hyperspeed var. 1700TL alınır mı? Ürün geldiğinde zaten açılmış olacağı için bir sorunu varsa iadesi nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?

Geri
Yukarı Alt