Bütçe
26000
Bütçeye 9000 TL daha ekleyerek Segway Ninebot KickScooter MAX G2 alırsan aldıktan sonra iyi ki bunu almışım dersin kafan ağrımaz. O kadar iddalıyım. Malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi. Ön ve arka tekerinde süspansiyon oluşu konforlu sürüş sağlıyor. 3 aydır kullanıyorum. İşe gidiş gelişte kullanıyorum. 1476 km olmuş toplam sürüşüm çok memnunum.
Not: Hiçbir Scooter'u karda kullanamazsın, kayar doğal olarak. Hafif ıslak zeminde bile dönerken yere yuvarlanmışlığım var.

Bütçeye 9000 TL daha ekleyerek Segway Ninebot KickScooter MAX G2 alırsan aldıktan sonra iyi ki bunu almışım dersin kafan ağrımaz. O kadar iddalıyım. Malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi. Ön ve arka tekerinde süspansiyon oluşu konforlu sürüş sağlıyor. 3 aydır kullanıyorum. İşe gidiş gelişte kullanıyorum. 1476 km olmuş toplam sürüşüm çok memnunum.
Not: Hiçbir Scooter'u karda kullanamazsın, kayar doğal olarak. Hafif ıslak zeminde bile dönerken yere yuvarlanmışlığım varE.
Elbette dediğin gibidir ancak ben bir scooter'a o kadar ödemek istemiyorum :) teşekkür ederim

Hiçbir scooter yağmurda ve karda güven vermeyecek. Kuru havalar için aldığını unutma.

Merhaba, bahsettiğiniz ürünleri kullanan ve bizzat pazarlamasını yapan bir göz olarak yorumlarda bulunmak isterim.
Segway markası oldukça sağlam dayanıklı ve konforludur. Lakin scooter biraz diğer scooterlardan daha hantal kalmaktadır. Çünkü malzeme kalitesi olarak daha ağır bir yapıya sahiptir. Okai markası düşünebilirsiniz okai markası ise oldukca atik rampa canavarıdır. Fakat malzeme kalitesi olarak segway ile yarışabilecek bir durumda değildir. Hifree markasında ise bu ikisinin karışımını yaklayabilirsiniz ancak çok marka olarak tutulmayan bir markadır. Onun haricinde direkt kendi mağazamda sattığım Xiaomi scooter Pro 4 modelini deneyebilirsiniz. Diğer scooterlardan daha güçlü ve daha geniş bir yapıya sahiptir. Size oldukca güven verecektir. Nominal olarak 650W Full modda 1000W'a kadar güç üretmektedir.
Ürün linki: Xiaomi Scooter 4 Pro 2. Nesil ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son olarak bir not eklemek isterim. Fabrika verilerinde yazan hiçbir kilometre doğru değildir. Yazılan menziller en az 5-7 km düşük olarak hesaplanmaktadır.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör: